KONKURS: Država traži direktore nacionalnih parkova
Foto: Dado Đilas

Javna preduzeća

KONKURS: Država traži direktore nacionalnih parkova

Društvo -
Nadležno ministarstvo dužno je da objavi oglas u roku od 8 dana

BEOGRAD - Vlada Srbije donela je danas odluku o raspisivanju javnih konkursa za imenovanje direktora više javnih preduzeća i usvojila mišljenja o amandmanima na budžetske zakone koji se razmatraju u Skupštini, saopšteno je iz vlade.

Kako je saopšteno, vlada je na današnjoj sednici donela odluku o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora Javnog preduzeća za skloništa i zadužila Ministarstvo unutrašnjih poslova da u roku od osam dana objavi oglas o javnom konkursu.

Doneta je i odluka o izboru direktora javnih preduzeća "Nacionalni park Kopaonik", "Nacionalni park Đerdap", "Nacionalni park Tara", "Nacionalni park Fruška gora" i "Nacionalni park Šar planina".

Vlada je zadužila Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja da u roku od osam dana objavi oglase o javnim konkursima za ta javna preduzeća. Kako je saopšteno, vlada je usvojila mišljenja o amandmanima na Predlog rebalansa budžeta za 2013. godinu, Predlog izmena Zakona o budžetskom sistemu i Predlog izmena Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, koji se razmatraju u Skupštini Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track