Fanovi Amadeus bendu: Držite se muzike a ne Dikića!

Smena komandanta

Fanovi Amadeus bendu: Držite se muzike a ne Dikića!

Društvo -
Momci, hajde nastavite lepo da se bavite muzikom, dosta ste se igrali žandarma protiv Šiptara", napisala je jedna od korisnica Tvitera.

BEOGRAD - Amadeus bend, grupa u čijem se spotu pojavio odlazeći komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, oglasio se povodom njegove smene na svom profilu na Tviteru. Članovi benda su "šerovali" jedan šovinistički post na Fejsbuku i podržali ga na Tviteru.Uz nekoliko komentara koji podržavaju njihov stav povodom smene Dikića, većina reakcija je veoma negativna."Momci, hajde nastavite lepo da se bavite muzikom, dosta ste se igrali žandarma protiv Šiptara", napisala je jedna od korisnica Tvitera.

Amadeus bend je početkom juna objavio spot za pesmu "Moja zemlja", u kojoj se pojavljuju članovi Žandarmerije pod punom borbenom opremom, a malu ulogu ima i odlazeći komandant Bratislav Dikić.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je potpisao rešenje za smenjivanje komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, koje je zatražio direktor policije Milorad Veljović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track