Slušaj vest

Zbog toga su postali atrakcija, kako na moru, tako i na društvenim mrežama.

- Nešto ne volimo te morske plodove, lignje, dagnje, slabo nešto to jedemo. I došli smo na ideju, ja i moj drugar Goran, da ponesemo jedno jagnje. Da ponesemo, pa kako bude. Ispekli ovde jagnje, šta da radimo, da li da ga sečemo, da stavljamo u paket, da to zavijemo, da nosimo. Međutim, došli smo na ideju da ponesemo celo, pa ako nam ga uzmu negde, uzmu i tako smo i uradili - kaže Aleksandar i dodaje:

jagnjetina.jpg
Foto: TV Prva printscreen/150 minuta

- Jagnje tako celo, pečeno, u Pefkohoriju, u apartman stiglo, na terasu smo ga lepo izneli...

Jagnjetinu su imali na meniju kako kaže svih sedam dana i Aleksandru nije dosadila, međutim ženama već peti dan nije bilo svejedno.

Osim što su jeli u smeštaju, jagnjetinu su nosili i na plažu, pa delili sa "komšijama".

Jagnje su poneli i na brod, na izlet, pa su se i tamo mnogi poslužili i radije jeli srpsku jagnjetinu nego hamburgere koji su ih dočekali na brodu. 

Kurir.rs/TV Prva/150 minuta