IGOR MIROVIĆ: Ne mogu da verujem da policija hapsi iz osvete!
Foto: Beta

Reagovanje

IGOR MIROVIĆ: Ne mogu da verujem da policija hapsi iz osvete!

Društvo -
Nagledao sam se svega i svačega, ali ne mogu da prihvatim revanšizam, nešto mimo zakona u bilo čemu, rekao je ministar regionalnog razvoja

BEOGRAD - Ministar regionalnog razvoja Igor Mirović rekao je da ne može da prihvati revanšizam i osvetu kao način odnosa sa medijima.

Osvrćući se na informaciju da vrh policije danima pokušavao da, preteći i vršeći pritisak na novinare i vlasnika Kurira, zaustavi medijsko izveštavanje o zloupotrebama u vrhu policije, Mirović je rekao da je neprimereno da se nešto radi na silu.

"Ne mogu da verujem da to može da se desi, naročito ne u formi reakcije, iz osvete. To bi za mene bilo iznenađenje. Neprimereno je da se nešto radi na silu. Dugo sam u politici, njom se bavim od 1990. Nagledao sam se svega i svačega, ali ne mogu da prihvatim revanšizam, nešto mimo zakona u bilo čemu. Sve se mora bazirati na bazi argumenata, a ne konstrukcije", rekao je Mirović.

Podsetimo, rukovodstvo policije odlučilo je da montira hapšenje vlasnika Kurira Aleksandra Rodića i urednika Aktera Tihomira Trišića kako bi zaustavilo medijsko izveštavanje o zloupotrebama u vrhu policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja