KOGA JE STID MOŽE MASKA: Doček Nove godine sa 100 svingera!
Foto: Profimedia

Nesvakidašnje

KOGA JE STID MOŽE MASKA: Doček Nove godine sa 100 svingera!

Društvo -
Prostor je dovoljno veliki, tako da ćete, ako želite, imati privatnost, a postoje i džakuzi i sado-mazo sobe. Očekujemo oko 100 ljudi, poželjni su kostimi, a ako ste novi ili se stidite, dođite pod maskama - rekao nam je ljubazni gospodin,

Ako vam je dosadio tradicionalni novogodišnji doček u krugu porodice, prijatelja i pored jelke, sada ga možete dočekati pod maskama u društvu svingerskih parova!

- Ovo je izuzetna prilika da oblačenjem i kretivnošću osetite novogodišnju noć, uz erotičnost i opuštene istomišljenike - piše u oglasu jednog od svingerskih klubova na Novom Beogradu, koji već petu godinu zaredom organizuje doček Nove godine. Pozvali smo broj naznačen na Fejsbuk stranici organizatora kako bismo proveli šta sve ulazi u novogodišnju ponudu.- Spremili smo prelep program za vas. Bogat švedski sto, muziku na dva stejdža, i sve to za samo 50 evra. Prostor je dovoljno veliki, tako da ćete, ako želite, imati privatnost, a postoje i džakuzi i sado-mazo sobe. Očekujemo oko 100 ljudi, poželjni su kostimi, a ako ste novi ili se stidite, dođite pod maskama - rekao nam je ljubazni gospodin, uveravajući nas da će to „biti najbolji doček u životu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track