PRETUČENA STEČAJNA UPRAVNICA: Opalio mi je šamarčinu i šutnuo me svom snagom u kuk!
Foto: Kurir

Mladić brutalno napao stečajnu upravnicu

PRETUČENA STEČAJNA UPRAVNICA: Opalio mi je šamarčinu i šutnuo me svom snagom u kuk!

Društvo -

Strašno Zavrnuo mu je ruku, opalio šamar i šutnuo u kuk. Ne znam kome smetam, do sada mi nisu pretili kaže Slavica Spasić

Stečajna upravnica Slavica Spasić zadobila je povrede lica i noge kad ju je ispred njenog stana u beogradskoj opštini Rakovica brutalno napao nepoznati muškarac. Do incidenta je došlo u subotu oko 20.30.

Spasićevoj je s leda prišao mladić i uz pretnje je snažno udario.

- Ćerka i ja smo se vratile sa izle­ta i unele smo torbe u stan. Na­kon pola sata vratila sam se do kola da pokupim još neku kesu koja je ostala. Bio je mrkli mrak i padala je kiša. Iznenada, neko me je ščepao za ruku i zavrnuo je. Opalio mi šamarčinu i šut­nuo me svom snagom u kuk.

Počeo je da se dere: „Mamicu ti je.em! Nemoj ništa više da si pričala za televiziju ili novine. Je.aću ti mater! ­ priča Spasićeva za Kurir.

Ona kaže da u prvom trenut­ku od šoka nije ni shvatala šta se dešava. Srećom, iako je bila noć, uspela je da vidi napadača.

- Mlad čovek je u pitanju. Imao je kapu i navukao je kragnu. De­lovalo je kao da ima 22-23 go­dine. Nakon incidenta brzo se udaljio, a ja sam osetila nešto to­plo na licu. Kada sam se popela u stan, shvatila sam da je to krv.

Izgleda da je na ruci imao prsten ili me je noktom ogrebao, iz po­vrede ispod oka liptala je krv - objašnjava Slavica, koja kaže da je srećom njena ćerkica, ko­ja ima deset godina, spavala kad se ona vratila kući:

- Bila sam uplašena i za nju. Ja zaista ne razumem koji su motivi njegovog napada. Nikada se nisam pojavljivala na TV ni­ti davala izjave za novine. Ali očigledno nekome smetam! Kao službeno lice učestvovala sam u brojnim stečajnim postupcima kao što su „Geneks“, „BK kompanija“, „Kontiki“, Resavska banka “IM stil inženjering“...

I u stečajnim postupcima uvek ima nezadovoljnih lica - od radnika do poverilaca. Ali nikada mi niko nije otvoreno pretio. Spasićeva kaže da je na nagovor prijatelja slučaj popodne javila policiji u PS Rakovica.

- Prijatelji su zabrinuti za moju bezbednost i bezbednost mog deteta. Insistirali su da ovaj slučaj prijavim policiji kako se sledeći put, ne daj bože, ne bi desilo nešto još ozbilj­nije ­ istice Spasićeva.

Udruženje stečajnih upravnika

Iza napada stoji stečajna mafIjaDobrivoje Petrović, pred­sednik Udruženja stečajnih upravnika, oštro je osudio ovaj napad.

- Ovo je napad na službeno lice, a samim tim napad i na državu i pravosudnu profe­siju. Smatram da iza ovog napada stoje pojedine inte­resne grupe, odnosno ste­čajna mafija koja na ste­čajne upravnike vrši razne pritiske i ne preza čak ni od fizičkog napada ­- istakao je Petrović.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track