Besplatne karte za Dane lepih umetnosti i multimedija
Foto: PROMO

Vodimo vas na jedinstveni umetnički događaj

Besplatne karte za Dane lepih umetnosti i multimedija

Edukacija -

Jedan od najvažnijih umetničkih događaja na beogradskoj umetničkoj sceni ovog leta su „Dani lepih umetnosti i multimedija” koji se ove godine održavaju u Barutani.

Događaj koji počinje 25. juna kulminiraće u četvrtak 30. juna i tada vas očekuju predstava, izložba i koncert, koje su za vas pripremili studenti, diplomci i profesori Akademije lepih umetnosti i multimedija (ALUM), a nakon toga zabavićete se na velikoj umetničkoj zabavi.

Zbog velikog interesovanja, broj karata je ograničen. One koji se prijave među prvima nagrađujemo besplatnim ulaznicama. PRIJAVITE SE OVDE.

Šta vas očekuje na „Danima lepih umetnosti i multimedija”?

Izložba odabranih radova studenata dizajna, likovnih i digitalnih umetnosti ALUM-a

20h – koncert studenata ALUM-a

20:20h – diplomska predstava studenata glume u klasi profesora Božidara Đurovića i asistenta Nenada Maričića, pod nazivom „Biti il' ne biti”

22:30h – velika umetnička žurka kojoj će se priključiti i specijalni gost iznenađenja

Program realizovan u saradnji sa značajnim ličnostima umetničke scene

Kao profesori ALUM-a, na „Danima lepih umetnosti i multimedija” u četvrtak vas očekuju reditelji Božidar Đurović i Vida Ognjenović, glumci Branislav Lečić i Ivan Bosiljčić, kao i slikar Vladimir Veličković i mnoga druga poznata imena savremene umetničke scene.

Studenti koji imaju čast da budu u njihovim klasama na predavanjima, probama i vežbama naučili su mnogo i sada su spremni da to pokažu pred najširom publikom.

Revolucija u umetničkom obrazovanju – spoj savremene tehnologije i umetnosti

Akademija lepih umetnosti i multimedija je prva visokoobrazovna institucija koja pokreće nov vid umetničkog obrazovanja, stvarajući usklađen spoj umetnosti i IT-ja. To je moguće jer su osnivači ove akademije Comtrade i LINK group – kompanije koje predstavljaju lidere u oblasti IT-ja i obrazovanja.

Naše vreme obeležile su nove tehnologije koje se razvijaju velikom brzinom. To je otvorilo mnoge mogućnosti za svakoga ko želi da postane umetnik, a tehnološke inovacije postale su alat, tema i prostor za eksperimentisanje.

Počinje nova epoha koju će obeležiti sledeća generacija savremenih umetnika, jedinstvenih po svojoj slobodi izražavanja u digitalnoj formi.

Izbor za umetnike budućnosti

Na Akademiji lepih umetnosti i multimedija možete izabrati školovanje na jednom od četiri odseka:

Studije produkcije umetnosti i medija

Studije dizajna

Studije glume i medija

Studije likovnih umetnosti i digitalnih medija

Program svakog odseka kreiran je po najvišim standardima i u skladu s potrebama i interesovanjima studenata. Na taj način možete slobodno da razvijate svoje ideje, veštine i imaginaciju i formirate autentičan izraz po kome ćete u budućnosti biti prepoznatljivi.

Garancija uspeha studenata jesu velika imena profesora i asistenata koji predaju na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, kao što su Branislav Lečić, Vida Ognjenović, Vladimir Veličković, Đorđe Mandrapa, Božidar Đurović, Ivan Bosiljčić i drugi.

Osvojite besplatne karte i dođite na „Dane lepih umetnosti i multimedija”

Na glavnom događaju „Dana lepih umetnosti i multimedija”, namenjenom pre svega srednjoškolcima i studentima koji žele da se bave umetnošću, imaćete priliku da se upoznate s inovacijama u obrazovanju umetnika i da porazgovarate sa studentima ALUM-a o njihovim iskustvima, upoznate profesore, kao i da vidite kako izgledaju rezultati njihovog vrednog rada i, što je najvažnije, uživate u umetnosti i druženju.

Prijavite se i obezbedite ulaznicu za ovaj jedinstveni događaj. Dođite i priključite se novim tokovima u umetnosti. Vidimo se 30. juna u Barutani!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track