TRAŽITE POSAO: Više od 200 oglasa čeka na vas!
Foto: PR

LAKŠE DO POSLA

TRAŽITE POSAO: Više od 200 oglasa čeka na vas!

Edukacija -

Sedmi po redu online sajam zapošljavanja je počeo i Adria Media Group poziva sve zainteresovane da posete naš štand i informišu se o svim ponudama za posao i praksu koje naša kuća nudi

Svi zainteresovani posetioci mogu da pristupe sajmu u bilo koje doba dana iz svojih domova i da pregledaju oglase za posao, praksu i kurseve bitne za razvoj karijere. Trenutno su aktuelne pozicije Ad Traffic Manager, Digital Advertising Manager, kamerman/snimatelj, menadžer protokola, novinar u digitalnom izdanju, montažer, host/hostesa. Osim toga, ukoliko posetioci imaju dodatnih pitanja, moći će svakodnevno po utvrđenom rasporedu da razgovaraju sa poslodavcima putem chat servisa i da dobiju više informacija o zaposlenju i praksi u njihovim kompanijama.

Na sajmu se pored Adria Media Group nalaze i druge velike firme koje posluju u Srbiji i regionu i koje takođe nude razne opcije za zaposlenje. Na sajmu se nudi više od 200 oglasa za praksu i poslove u svim aspektima poslovanja. Ove godine, posebna pažnja će se posvetiti onima koji nemaju radnog iskustva, pa će poslodavci imati i veliki broj programa prakse.

Sajam je aktivan od 19. do 26. oktobra i svi zainteresovani mogu da posete sajam na sajtu www.danikarijera.com.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track