Za kreativne nastavnike: Seminar koji će vam pomoći da napravite briljantne školske predstave
Foto: Promo

Nastavna sredstva za novo doba

Za kreativne nastavnike: Seminar koji će vam pomoći da napravite briljantne školske predstave

Edukacija -

TeachingAcademy, u saradnji sa BAZAART-om, organizuje akreditovani seminar „Od dramske radionice do školske predstave – Vodič kroz kreativni dramski proces” koji će se održati 17. i 18. decembra u prostorijama TeachingAcademy na adresi Šumatovačka 45.

Ovaj seminar namenjen je svim nastavnicima, profesorima, učiteljima i vaspitačima koji žele u svoj posao da unesu novine, podstaknu učenike da se kreativno izražavaju i dobiju 16 bodova za obavezno stručno usavršavanje, kao i kompetencije za nastavnu oblast, predmet i metodiku nastave – K3. Prijavljivanje traje do 15. decembra ili do popunjavanja slobodnih mesta.

Zašto je ovo odlična prilika za vaše usavršavanje?

Metodama kreativnog dramskog procesa u potpunosti vlada veoma mali broj nastavnika u Srbiji. Kako biste i vi postali jedan od prvih reditelja među nastavnicima, koji sa učenicima rade na kvalitetnim školskim predstavama i kroz njih uče školsko gradivo i mnogo više od toga, važno je da prođete kroz stručnu obuku.

Na seminaru „Od dramske radionice do školske predstave” imate priliku da učite od najboljih. Vaši predavači su dr Sunčica Milosavljević i Ivana Despotović, stručnjaci za oblasti dramske pedagogije i kreativne drame, i one će vam preneti svoje bogato iskustvo rada s decom i mladima.

Ko može da se prijavi?

Program seminara „Od dramske radionice do školske predstave – Vodič kroz kreativni dramski proces” namenjen je svima koji se bave pedagoškim radom i žele da posebno motivišu i zainteresuju učenike kojima predaju.

Bez obzira na to da li ste nastavnik u osnovnoj ili srednjoj školi, učitelj, stručni školski saradnik ili vaspitač, imate priliku da steknete praktična znanja, da profesionalno napredujete i obogatite svoju nastavu korišćenjem dramskih metoda. Na ovom linku proverite da li ima još slobodnih mesta.

Broj mesta po sniženoj ceni je ograničen. Iskoristite priliku koju zaslužujete

Kako bi seminar bio što pristupačniji, najbrže profesore, koji pokažu spremnost i odlučnost, TeachingAcademy nagrađuje sniženom cenom seminara. Usavršite svoje veštine na najbolji način, jer vi i vaši učenici to zaslužujete.

Interesovanje je veliko, a broj mesta je ograničen na samo 30 učesnika. Prijavite se najkasnije do 15. decembra i unesite u svoju nastavu kreativnost, osveženje i novu motivaciju kako za sebe, tako i za svoje učenike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja