Usavršite komunikacijske veštine na seminaru TeachingAcademy
Foto: Promo

Korisno za svakog predavača

Usavršite komunikacijske veštine na seminaru TeachingAcademy

Edukacija -

Komunikacija i odličan odnos između profesora i učenika predstavljaju osnovu za kvalitetno obrazovanje i održavanje autoriteta.

Upravo zato TeachingAcademy poziva sve profesore, nastavnike i vaspitače da prisustvuju akreditovanom seminaru „Komunikacijska kompetentnost nastavnika”, koji će se održati 4. marta od 9 časova, na trećem spratu Beograđanke.

Posetioci ovog seminara, koji se organizuje u saradnji s Institutom za pedagoška istraživanja, imaće priliku da steknu odlične komunikacijske veštine, kao i osam (8) bodova obaveznog stručnog usavršavanja.

Steknite samopouzdanje prilikom razgovora

Ovaj seminar omogućiće svim zaposlenima u obrazovanju i vaspitanju da se upoznaju s principima i pravilima empatijske i asertivne komunikacije. Pored toga, savladaćete različite načine za prevazilaženje prepreka u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, usvojićete veštine aktivnog slušanja i uveriti se u značaj ličnih uverenja za međuljudske odnose. Nakon odslušanog seminara bićete spremni da komunikaciju sa sagovornicima različitog uzrasta podignete na viši nivo i tako obezbedite lakšu saradnju. Naučićete tehnike aktivnog slušanja, prepoznavanja neverbalnih poruka i steći ćete samopouzdanje prilikom razgovora s kolegama, učenicima i roditeljima. Brzo i lako do primenljivih znanjaSeminar „Komunikacijska kompetentnost nastavnika” predstavlja kombinaciju predavanja i praktičnih vežbi u vidu radionica na kojima ćete usvojiti primenljiva znanja. Predavači dr Slavica Ševkušić i dr Ivana Đerić će vam kroz brojne tehnike pomoći da preispitate uverenja o važnim aspektima komunikacije, dok ćete kroz analizu primera neprijatnih razgovora uvesti pravila asertivnosti i razumevanja. Iskoristite priliku – prijavite se što preBilo u kojoj obrazovnoj ustanovi da radite, stručno usavršavanje poput ovoga pružiće vam veoma korisna znanja, kao i osam bodova obaveznog stručnog usavršavanja. Da bi visok kvalitet predavanja ostao na željenom nivou, broj mesta je ograničen. Prijavite se odmah putem ovog linka i po ceni od 2.500 dinara osigurajte svoje prisustvo na vreme.

Postanite lider u obrazovanju uz TeachingAcademy Programi TeachingAcademy prilagođeni su različitim potrebama i interesovanjima, i osmišljeni tako da svim zaposlenima u obrazovanju ponude priliku za ostvarivanje najviših ciljeva. U zavisnosti od toga da li predajete na fakultetu, u osnovnoj ili srednjoj školi, ovde možete usvojiti veštine koje će omogućiti da se izdvojite od ostalih i postanete omiljeni svojim učenicima. Započnite nadogradnju vaših znanja i uz internacionalne sertifkate pružite sebi mnoštvo mogućnosti za uspešnu karijeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track