Besplatna konferencija za zaposlene u obrazovanju: Kako izgleda moderna edukacija?
Foto: Promo

SAZNAJTE SVE O BUDUĆNOSTI OBRAZOVANJA

Besplatna konferencija za zaposlene u obrazovanju: Kako izgleda moderna edukacija?

Edukacija -

Da li ste se nekad zapitali kako će u budućnosti izgledati obrazovanje – jedna od najvažnijih oblasti od koje zavisi napredak kompletnog društva? Konferencija koju organizuje Institut za moderno obrazovanje pružiće vam odgovor na ovo, ali i na mnoga druga pitanja koja se tiču edukacije mladih uz upotrebu savremenih tehnologija.

Konferencija pod nazivom „Moderno obrazovanje” održaće se u subotu, 3. juna, od 10h, u prostorijama Instituta, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun), a svi zainteresovani svoje besplatno prisustvo mogu obezbediti popunjavanjem ove prijave. Pripremite se za budućnost – upoznajte moderno obrazovanjeOva konferencija okupiće veliki broj zaposlenih u obrazovanju i predstaviti im strategije pomoću kojih se savremene tehnologije mogu iskoristiti kako bi unapredile saradnju između škola, porodica i učenika. Pored toga, posetioci će imati priliku da steknu kompletnu sliku o tome kako treba da izgleda jedan sveobuhvatan sistem obrazovanja u budućnosti. Tokom konferencije biće pokrenute brojne značajne teme, koje će okupljenima pružiti odgovore na pitanja kako softver može unaprediti nastavu, koliko je tehnologija značajna u procesu obrazovanja mladih, kako se zaštititi od zloupotreba digitalne komunikacije i još mnogo toga. Kompletnu agendu konferencije možete pogledati ovde. Prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto

Svi zainteresovani koji žele da osiguraju svoje besplatno prisustvo na konferenciji „Moderno obrazovanje”, to mogu učiniti popunjavanjem ove prijave. Kako bi se obezbedio visok nivo kvaliteta izlaganja i idealni uslovi za sve prisutne, broj mesta na konferenciji je ograničen. Zato požurite, prijavite se na vreme i među prvima saznajte kako će u budućnosti izgledati oblast u kojoj radite. Institut za moderno obrazovanje – vaša šansa za profesionalni napredakInstitut za moderno obrazovanje omogućava svim sadašnjim i budućim profesorima da prođu kroz profesionalnu nastavnu praksu i tako postanu lideri u obrazovanju sa znatno većim šansama za uspešniju karijeru. Ovaj savetodavni centar pomoći će vam da ostvarite individualni napredak i učinite svoje časove zanimljivijim kako biste što bolje približili gradivo učenicima. Uz to, misija Instituta je i da omogući vašim školama i drugim obrazovnim institucijama efikasnu implementaciju modernih tehnologija u obrazovni proces. Više informacija o pomenutoj konferenciji, kao i o kompletnom radu Instituta za moderno obrazovanje, možete saznati putem telefona: +381 (11) 7856 140 ili na sajtu www.institut.edu.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track