Najnovije vesti

Uskoro zatvaranje prijava: Webiz već sada nadmašio prošlogodišnju konferenciju!
Foto: Promo

Uskoro zatvaranje prijava: Webiz već sada nadmašio prošlogodišnju konferenciju!

Edukacija

Ostalo je još malo vremena do šeste Webiz konferencije u Zrenjaninu koja se održava od 23. do 25. marta u hotelu Vojvodina. U Webiz timu kažu da je odziv učesnika izuzetan i da će ove godine biti prinuđeni da prijave zatvore nešto ranije. Predavači iz zemlje i inostranstva, zanimljive teme i predavanja, radionice i paneli, ali i potpuno novi formati, dovoljan su razlog da Zrenjanin od 23. do 25. marta.

foto: Promo

Zbog sve većeg broja posetilaca Webiz će od ove godine imati još jednu, dodatnu salu za predavanja!

  • Glavna sala rezervisana je za keynote predavače, priče o digitalnoj revoluciji, robotima, zanimanjima budućnosti i dekodiranju kodera, debate na teme koje najviše zanimanju mlade na početku karijera i za uspešne preduzetničke priče. U novoj sali realizovaće se Kreativno dobro jutro, WordPressMeetUp i ceo blok predavanja posvećen trenutno gorućoj temi - kriptovalutama. Još jedna novina na Webizu je i Chill zona, smeštena u dvorištu hotela, gde će DJ puštati muziku i gde će se točiti popularno zanatsko pivo - kaže direktor Webiza, Vladimir Kovač.
foto: Promo

Samo neki od predavača koji će se predstaviti na Webizu su: Shawn Murphy, Nebojša Matić, dr Kosta Jovanović (rukovodilac Laboratorije za robotiku, ETF), Nemanja Čedomirović (Inicijativa Digitalna Srbija), Doc. dr Mihailo Jovanović (direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu u Vladi Republike Srbije), Milan Novaković, Valerija Spasojević (robotičar), Slavko Fodor (softverski inženjer), Tijana Momirov (softverski inženjer)... Za više informacija o programu i predavačima, posetite sajt konferencije

  • Iako su kvalitetna predavanja naš prioritet, svesni smo da ljudi na konferenicjama vole i da se upoznaju, druže i opuste. Zbog toga networking na Webizu ove godine ne prestaje - preko dana se družimo u Chill zoni a uveče u jednom zrenjaninskom klubu.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...