Nemate posao ili želite da ga promenite? Neka LINK2job sajam zapošljavanja bude prekretnica u vašoj karijeri
Foto: Promo

Prijavite se i rezervišite svoje mesto

Nemate posao ili želite da ga promenite? Neka LINK2job sajam zapošljavanja bude prekretnica u vašoj karijeri

Edukacija -

Ako ste nezaposleni ili ste nezadovoljni aktuelnim poslom i želite nešto da promenite u svojoj karijeri, veliki LINK2job sajam zapošljavanja je mesto na kojem treba da budete. Ovogodišnji sajam održava se 4. maja u hotelu Metropol i traje od 10 do 18 časova, a ono što bismo posebno istakli jeste da je ulaz besplatan.

LINK2job sajam zapošljavanja održava se u organizaciji Centra za razvoj karijere uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite i rezervišete svoje mesto na LINK2job sajmu zapošljavanja.

foto: Promo

Poklon-kursevi za svakog posetioca Sajma

Pored velike šanse da baš na Sajmu zapošljavanja pronađete posao, svako ko u petak, 4. maja, dođe u hotel Metropol dobiće na poklon kurseve engleskog jezika ili jedan od modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…). Prijavite se na sajtu LINK2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kursevi koje dobijate su online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili sa posla.

Osim kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoj CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Veliki broj poslodavaca i novih radnih mesta

Posetioci Sajma imaće priliku da se povežu sa brojnim uspešnim kompanijama koje će na njemu tražiti nove kadrove, a među poslodavcima su Comtrade, Sitel, Comtrade, Nelt, EY, NCR, obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy i Savremena gimnazija i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta. Oni traže i čekaju baš vas!

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe.

Podrška u izgradnji karijere

Posetioci Sajma zapošljavanja nisu samo nezaposleni nego svi oni koji žele da unaprede svoju karijeru, da steknu dodatne veštine ili da napreduju na poslu. LINK Centar za razvoj karijere pomoći će vam u tome.

Cilj Centra ogleda se u promovisanju celoživotnog učenja, podršci u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Namestite podsetnik, 4. maj će biti prekretnica u vašoj karijeri!

Nema izgovora! Ukoliko zaista želite nešto da promenite u svom životu, ovo je događaj koji ne smete da propustite! Prijavite se na vreme, rezervišite svoje mesto i pronađite posao iz snova, 4. maja od 10 do 18 časova u hotelu Metropol.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track