Najnovije vesti

POČINJE NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Vaša šansa da upoznate poslodavce i pronađete posao kakav oduvek želite
Foto: Promo

POČINJE NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM ZAPOŠLJAVANJA: Vaša šansa da upoznate poslodavce i pronađete posao kakav oduvek želite

Edukacija

Ukoliko tražite novi posao ili svoje prvo radno iskustvo, šansu za to moći ćete da potražite od danas na devetom regionalnom online Sajmu zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2018.".

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja „Virtuelni dani karijera i znanja 2018.“, trajaće narednih 7 dana sve do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/ . Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba

iz Bosne i Hercegovine.

 

Ove godine, uz standardno veliki broj oglašenih mesta na sajmu, sve kompanije i oglasi su grupisani u pet tematskih kapsula, HoReCa, ICT, Obrazovanje, Trgovina/Prodaja i Finansije/Bankarstvo. Tako će kandidati lakše pronalaziti oglase iz određenih oblasti koje im odgovaraju, a osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju će im, između ostalog, biti i live chat sa poslodavcima koji su im interesantni.

 

Prijave poslodavaca su još uvek u toku i sve kompanije se dobrodošle da se priključe u potrazi za kandidatima.

 

Pored potrage za poslom, svi posetioci će imati mogućnost da bolje upoznaju poslodavce i direktno komuniciraju sa predstavnicima kompanija putem live chata, ali kako bismo još više približili poslodavce kandidatima i ove godine organizujemo dve panel disusije u Startit centu u Beogradu gde će HR menadžeri kompanija davati odgovore na sva vaša, ali i naša pitanja. Paneli su otvoreni i svi su dobrodošli u subotu 06.oktobra na adresi Savska 5 u Beogradu od 16h.

 

Takođe, za sve programere iz regiona, tu je Virtuelni Hakaton gde će programeri iz celog regiona i ovaj put odmeriti snage svog koda u takmičenju za vredne nagrade.

 

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...