Najnovije vesti

JEDINI U REGIONU: Ovu školu su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera!
Foto: Promo

ITAcademy međunarodna partnerstva

JEDINI U REGIONU: Ovu školu su sve najveće svetske IT kompanije izabrale za svog partnera!

Edukacija

Ukoliko želite da savladate tražene veštine i steknete prestižne IT sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama unazad sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

 

ITAcademy se od svih ostalih škola u regionu izdvaja kao jedina edukativna ustanova koja ima zvanična partnerstva sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama, među kojima su Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk, Microsoft, Google…

 

Školovanje po svetskim standardima moguće je i kod nas

Zahvaljujući najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”, vodeće svetske IT kompanije izabrale su ITAcademy za svog zvaničnog partnera u regionu.

 

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju svetsko priznanje i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Srbije i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 zemalja sveta, odakle oni dolaze, obezbeđuju uslove kao u najjačim trening centrima u svetu.

 

Ovo su neke od prestižnih kompanija i organizacija koje su izabrale ITAcademy za svog partnera kod nas:

 

foto: Promo

Adobe

 

Zahvaljujući partnerstvu sa ovom najvećom softverskom kompanijom koja proizvodi vrhunske alate u oblasti dizajna, ITAcademy je stekla status Adobe Authorised Training Center, što njenim polaznicima sa odseka Design & Multimedia, osim rada sa najnaprednijim i najnovijim Adobe alatima, pruža mogućnost sticanja Adobe sertifikata, koji predstavljaju međunarodnu potvrdu njihovog znanja i stručnosti.

 

Oracle

 

Prošle godine ITAcademy je postala prvi i jedini zvanični Oracle WDP partner u Srbiji, a uspešna saradnja sa ovom drugom najvećom softverskom kompanijom produžena je i na ovu godinu. Polaznici programa Java Development na ITAcademy jedini u Srbiji imaju priliku da pohađaju specijalizovane grupe Java kurseva usklađenih sa Oracle programima koji donose praktična znanja prilagođena potrebama IT tržišta i prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji su naročito cenjeni kod poslodavaca širom sveta, zbog velike zastupljenosti programerskih rešenja ove kompanije.

 

Zend

 

Internacionalna Zend korporacija izdaje prestižni Zend sertifikat, koji predstavlja zlatni standard kada je u pitanju PHP programski jezik. ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program. U Srbiji, 25% ukupnog broja Zend sertifikata pripada upravo ITAcademy polaznicima. Oni koji pohađaju program PHP Web Development na ovoj instituciji imaju i prilku da znanja usvajaju uz jedinog sertifikovanog Zend PHP trenera u našoj zemlji i dobiju cenjeno zvanje Zend Certified PHP Engineer, koje im otvara vrata svetskih IT kompanija.

 

Apple

 

ITAcademy je partner i multinacionalne kompanije Apple, pa će od 2019. godine postati Authorized Training Provider na najvećem broju lokacija u našoj zemlji. Ovo partnerstvo polaznicima koji žele da savladaju iOS programiranje garantuje izvođenje zvanično licencirane obuke i pristup najsavremenijim tehnologijama ove kompanije.

 

Autodesk

 

Autodesk je multinacionalna softverska kompanija i lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnog sadržaja. Kao zvanični Autodesk Training Center i Autodesk Authorized Academic Partner, ITAcademy omogućava svojim polaznicima na odseku 3D Design & CAD školovanje po zvaničnim Autodeskovim principima obuke, podršku i rad sa najnovijim 2D i 3D softverskim alatima, kao i sticanje prestižnih Autodesk sertifikata.

 

Microsoft

 

Dugogodišnje partnerstvo sa ovom velikom multinacionalnom kompanijom omogućava polaznicima programa Microsoft Development i Microsoft Administration na ITAcademy da steknu najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i svetski priznate Microsoft sertifikate. Microsoft Partner status, koji je ova institucija dobila od Microsofta, obezbeđuje najnovije MS tehnologije tokom školovanja, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti, koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

 

foto: Promo

Do posla u IT-ju za samo 12 meseci školovanja

 

ITAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje pripadnost najuticajnijoj mreži potvrđenih profesionalaca.

 

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije softvere, a diplome dobijaju direktno iz svetskih IT centara.

 

Znanja i zvanja koja steknete na nekom od programa ITAcademy u Srbiji imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim centrima u Evropi ili SAD. Na taj način svoje usluge možete da ponudite jednako poslodavcima u Srbiji ili širom sveta i tako ostvarite svetsku zaradu.

 

Dobra vest je da znanja i veštine koje vam donose svetsku platu i druge povlastice možete steći za samo 12 meseci školovanja, u učionici ili od kuće. Treba samo da izaberete neki od programa koji odgovara vašim potrebama i afinitetima i uz posvećene predavače, podršku svetskih IT kompanija i rad na najsavremenijoj opremi možete steći veoma tražene veštine i sertifikate koji će vam omogućiti da ostvarite karijeru kakvu zaslužujete. Saznajte više na sajtu www.it-akademija.com.

 

 

 

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...