POTPUNO BESPLATNO! Prijavite se i pogledajte predstavu Izbiračica u Narodnom pozorištu!
Foto: Promo

POTPUNO BESPLATNO! Prijavite se i pogledajte predstavu Izbiračica u Narodnom pozorištu!

Edukacija -

Koliko je vremena prošlo otkako ste poslednji put bili u pozorištu? Studenti druge godine glume sa Fakulteta savremenih umetnosti pozivaju vas da u ponedeljak, 4. februara, dođete u Narodno pozorište i na Sceni „Raša Plaović” od 20:30 časova pogledate čuvenu komediju „Izbiračica” u njihovoj izvedbi.

Ulaz na predstavu je potpuno besplatan, jedino što treba da uradite je da se prijavite. Važno je da to uradite što pre, jer je broj mesta ograničen, a jedna osoba može da rezerviše najviše dva mesta.

Pred publikom već na drugoj godini studija

Predstavu „Izbiračica” izvode studenti druge godine glume FSU čiji je mentor čuvena profesorka Vida Ognjenović. Retkost je da mladi glumci koji još nisu završili osnovne studije dobiju priliku da nastupaju u Narodnom pozorištu. Prijavite se i dođite da se uverite zbog čega su baš oni dobili priliku da svoj talenat pokažu na Sceni „Raša Plaović”.

Predstava koja će vas nasmejati, ali i navesti na razmišljanje

„Izbiračica” je čuvena komedija Koste Trifkovića, koja će vas sigurno nasmejati, ali i naterati da se zamislite nad nekim društvenim pojavama i problemima. Priča o Malčiki, izbirljivoj devojci spremnoj za udaju, i njenoj potrazi za mladoženjom univerzalna je tema svih vremena. Kroz naizgled lagodnu radnju u tri čina i likove Sokolovića, Jece, Malčike, Timića, Kate… vodiće vas sjajni mladi glumci sa Fakulteta savremenih umetnosti.

Najsavremenije studije dramskih umetnosti u regionu

Na studijskom programu Dramske umetnosti – Gluma na FSU imate priliku da razvijate svoj talenat uz mentore koji su renomirana imena domaće i svetske glumačke scene. Studenti FSU uče od Vide Ognjenović, Branislava Lečića, Božidara Đurovića, Irfana Mensura, Hadži Nenada Maričića, Slobodana Beštića i drugih priznatih umetnika. Oni im pomažu da spremni dočekaju sve izazove glumačkog posla. Uz rad sa najvećim profesionalcima svoje branše, studenti glume sa FSU učestvuju u brojnim realnim projektima i već tokom studija igraju i svoje prve uloge i ostvaruju kontakt sa publikom. To praktično znači da njihova glumačka karijera aktivno počinje onog trenutka kada započnu svoje školovanje na FSU.

Studenti druge godine vas pozivaju da pogledate njihovu izvedbu „Izbiračice” i da 4. februara provedete divno veče u Narodnom pozorištu, od 20:30, na Sceni „Raša Plaović”.

Ne zaboravite da će mesta biti samo za one najbrže – zato se prijavite na vreme i uživajte u glumi mladih i talentovanih studenata FSU.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track