BESPLATNA RADIONICA: Baš sve što treba da znate kada tražite posao
Foto: Promo

Kako se zaposliti

BESPLATNA RADIONICA: Baš sve što treba da znate kada tražite posao

Edukacija -

U subotu, 9. februara, od 11 časova, u prostorijama kompanije LINK group (Cara Dušana 34, Zemun), održaće se izuzetno interesantna radionica „Baš sve što treba da znate kada tražite posao”. Na njoj ćete saznati kako da na najbolji način pronađete odlično plaćen posao.

Prijavite se potpuno besplatno na radionicu putem ovog linka.

Naučite kako da uspešno pronađete posao

Završili ste školovanje ili praksu, izgubili posao i želite da pronađete novi, ali ne znate odakle da počnete i šta je zaista bitno kada tražite posao. Veliki broj mladih ljudi se danas susreće sa sličnim problemima kada je o traženju posla reč.

Kako da napravim dobar CV? Kako da napravim dobro motivaciono pismo? Kako da se ponašam na intervjuu? Šta ako me odbiju? Ovo su teme koje su popularne i široko dostupne, ali, nažalost, informacije koje dobijamo često mogu biti nepotpune i pogrešne.

Predavanje možete pratiti potpuno besplatno i putem interneta, sa bilo koje lokacije, a potrebno je samo da se prethodno prijavite.

Sve što treba da znate o zaposlenju – na jednom mestu!

Zahvaljujući Dunji Janković i Milici Devetaković, izuzetnim stručnjacima koji će držati radionicu, saznaćete sve što ste ikada želeli da znate kada su traženje posla i unapređenje karijere u pitanju.

Na besplatnoj radionici ćete saznati:

  • kako da pristupite procesu traženja posla;
  • kako da napravite dobar CV i motivaciono pismo;
  • koji su kanali koje možete koristiti pri traženju posla

Prijavite se na besplatnu radionicu, broj mesta je ograničen!

Broj mesta za besplatnu radionicu „Baš sve što treba da znate kada tražite posao” je ograničen. Prijavite se kako biste iskoristili jedinstvenu priliku da besplatno čujete korisne savete i unapredite svoja znanja i veštine. Prijavite se klikom na ovaj link i pratite radionicu besplatno. O mogućnostima praćenja putem Live streama bićete naknadno obavešteni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track