RAZBIJTE KREATIVNU BLOKADU: Probajte ove 4 aplikacije koje će vam pomoći da razbudite kreativnost
Foto: Pexels

Dizajneri i inspiracija

RAZBIJTE KREATIVNU BLOKADU: Probajte ove 4 aplikacije koje će vam pomoći da razbudite kreativnost

Edukacija -

Kada su u dobrom raspoloženju, dizajneri inspiraciju mogu pronaći u gotovo svemu oko njih. Međutim, dovoljno je da su samo malo umorniji nego inače i da ih fokus ne služi dovoljno dobro i vrlo lako je mogu izgubiti.

Ali bez brige, postoje načini da razbudite kreativnost i pronađete je na nekim mestima kojih se inače ne biste setili. Zato smo pripremili listu nekoliko aplikacija koje će vam sigurno pomoći.

foto: Pexels

Creative Live

Teško je pronaći inspiraciju, ali nekada je još teže pronaći kvalitetnog mentora koji će vas podučavati i voditi kroz kreativnu industriju na najbolji način.

Ova aplikacija nudi i jedno i drugo. Ne samo što ćete pronaći nove ideje i probuditi kreativnost, već ćete uz pomoć Creative Live softvera imati i 24 časa dnevno mogućnost da gledate i slušate video-materijale dizajnera koji su za svoje radove dobijali prestižne nagrade širom sveta.

Instalirajte je i otključajte čitav svet mogućnosti i znanja.

foto: Pexels

Coolors

Na prvi pogled ova aplikacija izgleda beskrajno jednostavno, ali njena primena je fantastično široka i nudi vam ogroman broj mogućnosti.

Naime, kada nemate ideju koje boje da izaberete za svoj dizajn, kroz Coolors možete generisati paletu, koju nakon toga možete sami doraditi i korigovati tako da odgovara vašim željama.

Pored toga što funkcioniše kao aplikacija, ako biste koristili njene funkcionalnosti na najbolji način, možete je instalirati i kao dodatak Chrome pretraživaču, ili čak programu Photoshop.

Facebook Local

Inspiracija nije nešto što vam može jednostavno doći dok sedite za svojim stolom i razmišljate o projektu.

Nekada je neophodno da izađete iz kuće, razgovarate sa ljudima, podelite svoje iskustvo, čujete njihovo mišljenje i istovremeno pratite aktuelne trendove.

Zato je ova aplikacija sjajna, jer predstavlja agregat svih relevantnih događaja koji su u toku ili u planu, a da su registrovani na Fejsbuku. Možete ih kategorisati po vremenu održavanja, lokaciji ili temi, pa možete pratiti da li je neko od vaših prijatelja prijavljen.

foto: Pexels

Oak

Ukoliko zaista imate problem da se fokusirate i inspirišete, onda ste verovatno pod velikim stresom. Potrebno vam je da se odmorite i očistite um od svih problema i izazova sa kojima se suočavate.

Ova aplikacija je tu da vam pomogne da smirite misli, uz pomoć meditacije i različitih metoda koje se praktikuju vekovima unazad.

Pokušajte da na ovaj način razbistrite um, jer ćete samo odmorni uspeti da rešite problem sa inspiracijom koji vas muči. Instalirajte Oak i pružite mu šansu da vam pomogne.

Naučite kako

Ukoliko želite da se bavite kreativnim poslom, onda je dizajn sigurno pravac koji možete izabrati. Naravno, za to su vam potrebna znanja koja nećete moći da steknete na kratkom kursu od nekoliko meseci. Zato morate da izdvojite barem jednu godinu da se obučite, uz pomoć kompetentnih mentora sa iskustvom.

Donesite pravu odluku za svoju karijeru. Upišite obuku za dizajnera.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track