Televizija koju možete gledati bez pretplate postoji i stigla je u Srbiju
Foto: Promo

Televizija koju možete gledati bez pretplate postoji i stigla je u Srbiju

Edukacija -

Zapravo, nastala je u Srbiji i okupila neke od najboljih voditeljskih zvezda na jednom mestu. Zvezde ne bi bile zvezde bez sjajnih gostiju. Na linkTV-u možete pronaći sve informacije koje vas zanimaju na jednom mestu, iz potpuno drugačije perspektive.

Posetite linkTV.rs i potpuno besplatno pratite njihov fenomenalni program.

U emisiji „Zdravo sa profesorom Nestorovićem” čekaju vas tačne priče o zdravlju na internetu. Prof. dr Bane Nestorović ima odgovore na sva vaša pitanja.

Dragan Ilić i Gorica Nešović takođe su na linkTV-u, ali se svako iz svog ugla bavi aktuelnim temama. Emisija „Pažnja, pažnja”, koju vodi Dragan, drži sve korisne teme na okupu, dok Gorica i njen tim u „e-MISIJA” predstavljaju vodič za pravilnu ishranu, negu i vežbanje.

foto: Promo

Sećate se Irene iz „48 sati svadba”? Nju zanimaju samo porodične teme i Srbija iz ugla kakav niste navikli baš da viđate – očekujte ih u „Izuvanju sa Irenom”.

Za dobru i održivu porodičnu ekonomiju zadužena je ekipa emisije „Shopping&Shteking”, dok vas Tijago Fereira, Brazilac koji je zbog ljubavi došao u Srbiju, u svojoj emisiji „Brazilac sa Balkana” vodi na putovanja po našoj zemlji, uz neodoljiv šarm.

Pogledajte kako je Sajsi MC odgovorila na 50 pitanja, kako se Nele Karajlić pripremio za koncert na Tašu i u samo nekoliko minuta prođite kroz sve pojedinosti koje muče vozače u Srbiji.

Drugačiji zabavni program

foto: Promo

Ekipa linkTV-a za gledaoce je pripremila i jedinstven igrani program. Glumica Jelena Jovičić je naša „Nepraktična žena”, od koje ćete čuti najbolje bračne mudrosti i životne savete. „Slipper” je ekspert za muško-ženske odnose, a „Veroučitelj” muku muči sa svojim jedinim đakom, devetogodišnjim Dragutinom, koji na časove dolazi obučen kao sveštenik, jer želi da bude biti episkop kad poraste.

Otkrijte popularne TV voditelje, glumce, influensere i javne ličnosti u potpuno novom svetlu. Program linkTV-a možete pratiti bilo kada i na bilo kom pametnom uređaju bez pretplate.

Sve novosti o linkTV-u pratite i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

(Promo tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track