Najnovije vesti

JOŠ SAMO DANAS: ITAcademy vam poklanja 40% popusta za svoj rođendan
Foto: Promo

JOŠ SAMO DANAS: ITAcademy vam poklanja 40% popusta za svoj rođendan

Edukacija

ITAcademy je ove godine za svoj rođendan organizovala veliku akciju u kojoj poklanja čak 40% popusta na cenu upisa, kao i bonus – paket za besplatno doživotno školovanje, koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

 

Prijave po ovakvim uslovima su otvorene još samo danas, pa ako želite da zakoračite u IT svet, požurite i što pre rezervišite svoje mesto putem ovog linka.

 

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

 

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspešnu karijeru. Tako, zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Novom Iskrom i drugim regionalnim IT HUBovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa.

 

Na ITAcademy dobijate i mogućnost da potupno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika, što vam može omogućiti da sarađujete sa stranim klijentima i da radite svuda u svetu.

 

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspešnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neki od dodatnih benefita koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

 

foto: Promo

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

 

Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest programa i za godinu dana, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a i razvoja mobilnih aplikacija.

 

Program ITAcademy ovlašćen je od strane Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

 

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 meseci to možete i vi, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

 

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

 

Podsećamo, rođendanska akcija ITAcademy traje još samo danas. Iskoristite fantastičan popust od 40% popusta na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak.

 

Prijave će biti otvorene samo do ponoći, a broj slobodnih mesta rasporediće se prema redosledu pristizanja prijava – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspešnu budućnost.

 

 

(Promo tekst)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...