ITACADEMY I KRALJEVSKA FONDACIJA NAGRAĐUJU: 30 besplatnih školovanja za najbolje maturante
Foto: Promo

ITACADEMY I KRALJEVSKA FONDACIJA NAGRAĐUJU: 30 besplatnih školovanja za najbolje maturante

Edukacija -

Učenje se i te kako isplati! ITAcademy u saradnji sa Fondacijom Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje i kulturu i ove godine nagrađuje najuspešnije đake generacije iz Srbije i Republike Srpske.

Nagradu za svoj trud i rad dobiće 30 najuspešnijih maturanata iz generacije 2018/19, a da bi ušli u konkurenciju, potrebno je samo da se prijave i pošalju motivaciono pismo.

Prijavite se i obezbedite najkvalitetnije jednogodišnje školovanje u IT oblasti, najkasnije do 15. jula

Svi đaci generacije koji žele da dobiju priliku da steknu znanja i veštine za neka od najtraženijih zanimanja današnjice treba da pošalju svoju prijavu najkasnije do 15. jula. Stručna komisija, u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima učenika, doneće odluku ko će biti nagrađen besplatnim školovanjem.

Oni koji žele besplatno jednogodišnje školovanje na ITAcademy treba da napišu motivaciono pismo, u kojem će objasniti zašto žele da upišu neki od programa. Najinspirativniji i najubedljiviji biće nagrađeni.

Imena pobednika biće objavljena 15 dana po okončanju prijava, odnosno u utorak, 30. jula, na ovoj stranici, a svečana dodela besplatnih školovanja biće u septembru na Belom dvoru.

Prijem za maturante na Belom dvoru

I ove godine, osamnaesti put zaredom, na Belom dvoru održan je svečani prijem za maturante i njihove roditelje. Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ugostio je preko 600 maturanata.

foto: Promo

„Zadovoljan sam saradnjom sa LINK groupom i srećan sam što ulažu u IT obrazovanje, jer to je budućnost. Bez stručnjaka u ovoj oblasti nema budućnosti. Zato je ova akcija veoma važna”, rekao je Aleksandar Karađorđević.

Dobrodošlicu su im poželeli i direktorka marketinga kompanije LINK group Milica Zorić, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević i ministar prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić.

„Već treću godinu zaredom, u želji da nagradi sve vredne, mlade, talentovane ljude, LINK group poklanja školovanja na ITAcademy. Želimo da najboljim učenicima generacije, koji su vredno radili, poklonimo nešto što će im sigurno koristiti u daljoj karijeri”, rekla je Milica Zorić.

Školovanje za najtraženija IT zanimanja

Najuspešniji maturanti moći će da biraju program na ITAcademy, a školovaće se online, putem najsavremenije Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Polaznici na ITAcademy mogu da se školuju na šest različitih odseka, u okviru kojih ima ukupno 30 programa. Na njima je da odaberu oblast u kojoj se najbolje snalaze – programiranje, dizajn, IT Business, administracija, 3D dizajn i AutoCAD i mobile development.

ITAcademy, pored toga što svojim polaznicima obezbeđuje znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice, omogućava im i polaganje za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata, kao što su Oracle, Cisco, Zend PHP i mnogi drugi.

Iskoristite šansu koju dobijaju samo najbolji, prijavite se i steknite veštine za najplaćenije poslove današnjice.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja