Najnovije vesti

SEPTEMBARSKI UPISNI ROK: Besplatna aplikacija koja će vam olakšati pripremu za prijemni ispit na fakultetima
Foto: Promo

SEPTEMBARSKI UPISNI ROK: Besplatna aplikacija koja će vam olakšati pripremu za prijemni ispit na fakultetima

Edukacija

Sve one koji žele da osiguraju upis na fakultet ovog septembra obradovaće vest da testove koji će im pomoći u pripremi mogu pronaći na jednom mestu, i to preko besplatne aplikacije za mobilni uređaj.

Aplikacija „Maturang” omogućava svim maturantima koji se spremaju za upis na neki od fakulteta ili za neku od visokih škola da se na zanimljiv i kreativan način pripreme za prijemni ispit. Kombinacijom rezultata online testova i bodova koji se nose iz srednje škole u okviru aplikacije formira se potencijalna rang-lista za fakultet za koji ste se odlučili.

Ovakav način pripreme budućim brucošima omogućava da testiraju i provere svoje znanje iz određene oblasti, ali i priliku da se porede sa onima koji žele da upišu isti fakultet ili visoku školu.

Pripremite se za prijemni ispit gde god da se nalazite

Aplikacija „Maturang” omogućava vam da rešavate testove bilo kad i bilo gde. Korisnici se mogu spremati za prijemni u svim prilikama. Potrebno je samo da aktivirate aplikaciju na svom Android telefonu.

foto: Promo

U okviru aplikacije svaka visokoškolska ustanova ima svoj profil u okviru kog se nalaze sve potrebne informacije za polaganje prijemnog ispita. Testovi koji se nalaze u aplikaciji dostupni su za preko 250 fakulteta i visokih škola. A sve dodatne inormacije o broju slobodnih mesta, kao i više detalja o samom fakultetu, maturanti mogu videti na sajtu , ali i Facebook stranici Prijemni.rs

Veliki broj testova na jednom mestu – aplikacija „Maturang”

U okviru aplikacije imate mogućnost testiranja iz 22 oblasti i preko 7.000 pitanja koja simuliraju testove sa prijemnih ispita. Cilj ovih testova jeste da budućim kandidatima pokažu trenutni nivo znanja, a i da spreče neka nepredviđena iznenađenja na samom prijemnom ispitu.

foto: Promo

Najvažnija činjenica jeste ta što je aplikacija „Maturang”, koja će vam pomoći da se temeljno pripremite za prijemni ispit, u potpunosti besplatna. Sve ovo ukazuje na to da će te se temeljno i na pravi način spremiti za upis na fakultet.

Aplikacija „Maturang” dostupna je korisnicima Android telefona, koji je mogu preuzeti sa Google Play prodavnice.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...