Znanja i veštine koje će vam pomoći da promenite ili unapredite svoju karijeru
Foto: Promo

Naplativo znanje

Znanja i veštine koje će vam pomoći da promenite ili unapredite svoju karijeru

Edukacija -

Svedoci smo činjenice da je za pronalaženje kvalitetnog i dobro plaćenog posla u današnje vreme neophodno kontinuirano učenje i usavršavanje.

Zato se sve veći broj ljudi tokom studiranja ili nakon završenog fakulteta odlučuje da upotpuni znanje i stekne tražene veštine koje im ne pruža formalno obrazovanje. Sa druge strane, znanje je postalo dostupnije nego ikad, pa svako ko to želi može lako da se usavršava pomoću online i offline kurseva, treninga, seminara, besplatnih edukativnih materijala...

U vremenu kada na tržištu postoji mnoštvo obuka, kurseva i škola nameće se pitanje gde učiti i šta je to što će nam doneti najviše benefita u poslu kojim se bavimo (ili želimo da se bavimo).

Kao odgovor na ovo pitanje nastao je sajt Kursevi.com, koji predstavlja jedinstvenu bazu svih vrsta obuka u našoj zemlji i omogućava da na jednom mestu pogledate sveobuhvatnu i uvek ažurnu ponudu, kontaktirate sa organizatorima i upišete obuku koju želite.

Unapređenjem znanja do (plaćenijeg) posla

Kada govorimo o obrazovanju, svi prvo pomisle na formalno obrazovanje u školi ili na fakultetu. Međutim, kada je karijera u pitanju, veoma su značajne veštine koje stičemo van okvira obrazovnih institucija. Neformalno obrazovanje najčešće podrazumeva sticanje novih znanja u realnim situacijama, kroz posao, seminare ili kurseve i obuke , a za cilj ima sticanje primenljivih znanja i veština.

foto: Promo

Još jedna prednost neformalnog obrazovanja jeste vreme, koje će vam biti i te kako potrebno kada se radi o unapređenju vaše karijere. Kursevi i obuke su tu da vas za kratko vreme upute i nauče svim potrebnim znanjima i veštinama, koje biste kroz formalni vid učenja to činili mnogo duže i sporije; pritom se ovakav vid obrazovanja u većini slučajeva bazira na teoriji, a mnogo manje na praktičnim veštinama.

Sticanje novih znanja i veština kroz neformalno obrazovanje iskazuje vašu želju da uvek budete bolji kako biste unapredili lično ili poslovanje kompanije u kojoj radite. Ono što vam se nudi kroz ovakav vid učenja jeste da usavršite, usmerite ili steknete nova znanja, a kao rezultat dobijate mogućnost i da dobijete plaćeniji posao.

Kursevi.com je sajt koji na efikasan način povezuje polaznike i organizatore. Namenjen je ljudima koji žele da usavrše svoje znanje stranih jezika i savladaju stručne i druge veštine poput onih u oblasti računara, zanata i poslovnih veština, ali i one koje će im pomoći u profesionalnom i ličnom razvoju.

Najpopularniji kursevi za dodatnu edukaciju, savladavanje plaćenih veština i prekvalifikaciju

Prema upitima posetilaca sajta Kursevi.com, najtraženiji kursevi i obuke su iz oblasti stranih jezika i računara, ali i oni za prekvalifikacije i zanate, poput auto-mehaničara.

foto: Promo

Ukoliko i vi želite da usavršite ili naučite neki nov jezik, to možete učiniti odabirom jednog od 250 kurseva stranih jezika, koje ćete pronaći na ovo jedinstvenom sajtu. Takođe, tu su i stručna usvršavanja poput poslovnih seminara kako biste stekli nova znanja i vešitine koje će vam pomoći u izgradnji karijere i poboljšanju poslovanja. Na ovom sajtu možete pronaći preko 100 različitih seminara. Isto tako, tu su i obuke iz polja računarstava, koje je postalo neizostavna stavka svakog poslovanja. Stoga ne čudi činjenica da se na sajtu nalazi i preko 100 kurseva iz ove oblasti.

Posetite sajt Kursevi.com i pronađite pravu obuku za sebe, a ako želite da uvek budete u koraku sa svim novostima i obukama na sajtu, zapratite Facebook stranu Kursevi.com.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track