DANAS JE DAN ZA NOVI POSAO: Dođite na najveći LINK2job sajam zapošljavanja koji se održava u hotelu „Metropol Palace”
Foto: Promo

Ne propustite ovu priliku

DANAS JE DAN ZA NOVI POSAO: Dođite na najveći LINK2job sajam zapošljavanja koji se održava u hotelu „Metropol Palace”

Edukacija -

Želite promenu u svom poslovnom životu? Želite da promenite sredinu u kojoj radite ili još uvek ne uspevate da pronađete posao koji zadovoljava vaše želje i kriterijume? Danas za to imate priliku, jer se od 10 do 18 časova u u hotelu „Metropol Palace” održava najveći LINK2job sajam zapošljavanja u regionu.

Sve što treba da uradite je da popunite ONLINE PRIJAVU i potvrdite svoj dolazak.

Današnji LINK2job sajam zapošljavanja najveći je do sada. Na njemu je učešće najavilo 45 kako domaćih, tako i internacionalnih kompanija, a u ponudi će biti preko 450 radnih mesta, koja čekaju možda baš na vas. Donesite odluku koja će vam promeniti karijeru u pozitivnom smeru.

LINK2job sajam zapošljavanja organizovao je Centar za razvoj karijere kompanije LINKgroup, uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i u bogatoj ponudi poslova pronađite pravi za sebe. I ne samo to! Brojni zanimljivi i korisni sadržaji koje ćete dobiti na sajmu izdvajaju ovu manifestaciju kao prvu i jedinu ovakvog tipa na našim prostorima.

Donesite odluku koja će vašu karijeru promeniti iz korena.

BONUS: Završite kurseve engleskog jezika ili MS Office potpuno besplatno

Pored toga, da biste baš vi bili prvi pik poslodavca na LINK2job sajmu zapošljavanja, svako ko dođe 15. novembra u hotel „Metropol Palace” dobiće potpuno besplatno online kurseve engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT i slično). Prijavite se na sajtu LINK2job sajma i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i kurs je vaš, potpuno besplatno!

Kurseve koje dobijate završavate online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Multinacionalne kompanije nude veliki broj novih radnih mesta

Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na LINK2job sajmu zapošljavanja: Sitel, Strabag, Galenika, Mona Plaza (Mona Hotel Management), Birdseye, GrossOptic, ali i obrazovne ustanove ITAcademy, BusinessAcademy, Savremena gimnazija, Savremena osnovna škola, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. Prijavite se i napravite krupan korak ka unapređenju svoje karijere.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da unapredite svoje poslovne veštine

Pored kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Centar za razvoj karijere pomoći će vam da steknete dodatne veštine, koje su nekada i presudne kod poslodavaca kada biraju idealnog kandidata za svoju kompaniju. Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika.

Krajnje je vreme da se vaša karijera pokrene u dobrom smeru. Dođite danas na najveći sajam zapošljavanja LINK2job i nađite posao koji će vas činiti zadovoljnim. Obezbedite svoje mesto na vreme, prijavite se i u periodu od 10 do 18 časova, posetite hotel „Metropol Palace”. Neka to bude prekretnica u vašoj karijeri.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track