Najnovije vesti

JOŠ SAMO DANAS: 2 programa po ceni 1 na ITAcademy i BusinessAcademy
Foto: Promo

Ne propustite ovu priliku

JOŠ SAMO DANAS: 2 programa po ceni 1 na ITAcademy i BusinessAcademy

Edukacija

Velika Black Friday akcija na ITAcademy i BusinessAcademy traje još samo danas i omogućava vam da dobijete školovanje na 2 programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprediti karijeru? Ako jeste, sigurno ste se našli u dilemi „šta bi bilo bolje da naučim”. Da li da učim nešto o dizajnu ili da se okrenem programiranju? Da li da se opredelim za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije za mene: SEO ili PPC oglašavanje?

Ali, da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Prilika koju ne smete propustiti

ITAcademy i BusinessAcademy su ove godine malo ranije pokrenule akciju povodom Black Friday dana (Crni petak), koji je širom sveta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj akciji, svi zainteresovani koji se prijave za jednogodišnje školovanje, pored izabranog jednog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete 2 programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj ceni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje još samo danas, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspešan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy koji važe još samo danas.

Napravite kombinaciju znanja za svoj siguran uspeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Neretko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne veštine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz znanja stručnih IT veština, često potrebne i veštine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

  • Frontend JavaScript Development + PHP Web Development
  • Android Development + iOS Development Program
  • Preduzetništvo + Menadžment projekata
  • Microsoft Administration + Linux Administration
  • Web Design + Print & Graphic Design
  • Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager
  • Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje
  • Java Development + Python Development

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

foto: Promo

Veštine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet veština nemaju problema sa zaradom. Tako, prosečna plata programera u Srbiji dostiže 1.450 EUR, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične veštine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primene usvojenih veština, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne veštine, znanja i resurse koje možete primeniti i naplatiti odmah. Obe ove ustanove ovlašćene su od strane Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute, HRC Institute, CMI i drugi.

Da podsetimo, akcija Black Friday traje još danas i samo sada možete upisati dva programa na ITAcademy ili BusinessAcademy po ceni jednog. Prijavite se ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili ste zainteresovani da započnete razvoj svojih poslovnih veština.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...