Najnovije vesti

BusinessAcademy rođendanska akcija samo do sutra: Iskoristite do 30% popusta za najsavremenije poslovno obrazovanje
Foto: Promo

BusinessAcademy rođendanska akcija samo do sutra: Iskoristite do 30% popusta za najsavremenije poslovno obrazovanje

Edukacija

Jedna od najcenjenijih poslovnih škola u Srbiji i regionu za svoj rođendan nagrađuje nove polaznike. Sve one koji se prijave najkasnije do sutra, 20. septembra, u ponoć čeka vredan rođendanski poklon.

U rođendanskoj nedelji BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu upisa, a svi koji se prijave do nedelje, 20. septembra dobijaju i poseban BONUS – besplatan kurs web dizajna u trajanju od 6 meseci i paket celoživotnog školovanja, koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Da saznate sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy posetite OVU STRANICU.

Ovladajte znanjima i veštinama nekih od najuspešnijih biznismena današnjice

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy biraju neku od 13 poslovnih oblasti i odlučuju se za marketing, menadžment, Cambridge poslovni program, preduzetništvo, odnose sa javnošću ili promet nekretninama i za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, stiču obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u sektoru.

Steknite znanja i veštine najuspešnijih poslovnih ljudi. Donesite odluku i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su odmah nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci moguće promeniti karijeru.

Na poklon dobijate i BONUS paket za doživotno školovanje i 6-mesečni kurs web dizajna ake se prijavite do 20. septembra

foto: Promo

Za uspešnu karijeru važno je i da uvek imate sveža i savremena znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada.

Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket 6-mesečne obuke za web dizajn, koji će vam omogućiti da kreirate i kontrolišete web sajtove, da pravite grafike, promotivni ili prodajni materijal.

Osim toga, nakon što završite jednogodišnje školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada imate potrebu da nadogradite svoje znanje i upoznate najnovije trendove iz oblasti za koju ste se već usavršavali možete ponovo da upišete kurs besplatno i steknete najnovija znanja koja su vam potrebna. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni jednogodišnjeg programa.

Preuzmite svoj poklon i ostvarite uspešnu karijeru u svetu biznisa

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 20. septembra. Ukoliko i vi želite da sledeće godine započnete uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, sada je pravo vreme da donesete odluku koja će promeniti vašu karijeru. Prijavite se odmah!

Foto: Promo

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...