JOŠ SAMO DANAS: Iskoristite najbolju LAST MINUTE ponudu ovog leta
Foto: Promo

JOŠ SAMO DANAS: Iskoristite najbolju LAST MINUTE ponudu ovog leta

Edukacija -

ITAcademy se i ovog leta pobrinula za to da svima koji su zainteresovani za uspešnu karijeru u IT sektoru obezbedi nesvakidašnju last minute ponudu!

Sa ove internacionalne ustanove za usavršavanje IT stručnjaka ističu da last minute akcija obezbeđuje upis po posebnim pogodnostima, te da je preostalo još samo nekoliko slobodnih mesta. Zato, ako još uvek niste rezervisali svoju kartu za put do sigurnog i odlično plaćenog IT posla, to možete učiniti samo još danas, 31. avgusta, putem ovog linka.

IT Akademija
foto: Promo

Ako iskoristite ovu jedinstvenu akciju na ITAcademy, za manje od 12 meseci ćete imati priliku da birate svoje radno mesto među brojnim IT destinacijama. Ne čekajte, posetite ovu stranicu i osigurajte svoje mesto!

Krenite na putovanje do dobro plaćenog posla

Verovatno niste do sada čuli od nekog IT-jevca da se žali zato što ne može da pronađe posao. Gotovo da je tako nešto nemoguće, jer posao bukvalno traži njih! Sa druge strane, broj radnih mesta u IT sektoru raste, te je i potreba za stručnim kadrom sve veća.

Zato je ITAcademy, međunarodna IT škola koja već godinama uspešno školuje kadrove za najplaćenije poslove današnjice, odlučila da za ovo leto pripremi specijalnu last minute ponudu, koja vam, uz veliku uštedu, omogućava da i vi za manje od 12 meseci školovanja postanete deo najperspektivnije industrije.

Potrebno je samo da izaberete IT destinaciju koja vas najviše interesuje: programiranje, administraciju mreža, dizajn, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili pak razvoj mobilnih aplikacija. Šta god da izaberete, nećete pogrešiti, jer svako od ovih zanimanja garantuje odličan posao i visoka primanja – od samog starta.

IT Akademija
foto: Promo

Najbrži put da započnete profitabilnu IT karijeru

Usavršavanje na ITAcademy namenjeno je svima koji žele da ostvare uspeh i steknu praktična znanja i veštine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru.

U zavisnosti od organizacije svog vremena, na ITAcademy imate priliku da izaberete da li ćete nastavu pratiti u učionici ili online, putem najsavremenije platforme za učenje na daljinu. Uz to, na ITAcademy potpuno besplatno dobijate čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Mogućnost da stečena znanja primenite u praksi, prilika za besplatno doživotno školovanje, povezanost sa najuglednijim poslodavcima u zemlji – samo su neke od beneficija koje vas očekuju.

Na kraju, siguran dokaz vaše stručnosti i veliku prednost prilikom zapošljavanja predstavljaće sertifikati priznati širom sveta, kao što su Cambridge, Oracle, Zend, Microsoft, Autodesk, Adobe i drugi. Uz praktična IT znanja, zvanični sertifikat i praktično iskustvo koje možete steći za manje od 12 meseci školovanja, imaćete odlične šanse da započnete uspešnu karijeru u IT industriji.

Donesite odluku koja će vam promeniti život! Osigurajte svoje mesto

Neka ovo leto bude vaše! Izaberite usavršavanje za neko od najperspektivnijih zanimanja, koja će vam omogućiti da već sledećeg leta budete prvi izbor poslodavcima. Uostalom, mnogi polaznici ITAcademy počinju da zarađuju već tokom prvih meseci školovanja. Pridružite im se i sami se uverite!

Podsećamo, jedinstvena last minute ponuda na ITAcademy, koja vam donosi uštedu od preko 650 eura, traje samo još danas. Prijavite se što pre da osigurate svoje mesto i zakoračite ka sigurnoj budućnosti odlično plaćenog IT stručnjaka.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track