KREATIVCI, VREME JE ZA MASTER STUDIJE: Nastavite svoje školovanje na najsavremenijim umetničkim studijama u regionu
Foto: Promo

KREATIVCI, VREME JE ZA MASTER STUDIJE: Nastavite svoje školovanje na najsavremenijim umetničkim studijama u regionu

Edukacija -

Svi kreativci, savremeni stvaraoci i beskompromisni umetnici sada imaju priliku da svoja znanja i talente podignu na viši nivo: na Fakultetu savremenih umetnosti u toku je upis na master studije po povlašćenim cenama. Izaberite glumu, dizajn ili slikarstvo i ovladajte specijalističkim znanjima i veštinama koji će vam omogućiti da steknete vredno akademsko zvanje i postanete važan deo kreativne industrije.

Prijavite se na vreme i pokažite svetu svoje talente.

Fakultet za kreativce budućnosti

Fakultet savremenih umetnosti predstavlja jedinstvenu instituciju u okviru koje stasavaju savremeni umetnici i preduzimljivi kreativci koji podjednako suvereno vladaju i tradicionalnim umetničkim formama i novim medijima i tehnologijama.

Master studije na ovom fakultetu predstavljaju nastavak školovanja i priliku za sticanje vrednih specijalističkih znanja i skrivenih tajni umetničkog zanata koji će od studenata načiniti uspešne savremene umetnike. Koncipirane su tako da omoguće svakome da pronađe sopstveni izraz i postane cenjeni kreativac 21. veka.

Fakultet savremenih umetnosti je jedina institucija u Srbiji i regionu na kojoj je program master studija usklađen sa zahtevima kreativnih industrija, zbog čega studenti još tokom školovanja imaju priliku da izlažu svoje radove, javno nastupaju, grade svoj portfolio, a po završetku školovanja lako dolaze do angažmana.

Izaberite najsavremeniji master program koji odgovara vašim umetničkim afinitetima

Na master studijama na FSU mentori će vam biti neki od naših najuspešnijih umetnika, koji će vam sa entuzijazmom i posvećenošću preneti svoja znanja i iskustva, i omogućiti vam da u potpunosti razvijete svoj talenat.

U zavisnosti od svojih želja i afiniteta, na FSU možete upisati master iz tri oblasti:

Gluma

Master iz dramskih umetnosti omogućuje studentima da prošire svoja znanja i ovladaju novim i kreativnim pristupima. Uz mnoštvo javnih nastupa, praktičnog rada i sticanja skrivenih tajni zanata, nakon dve godine bićete u stanju da se samostalno i kreativno posvetite ovoj neprolaznoj umetnosti, ali i da se profesionalno bavite pedagoškoistraživačkim radom.

Dizajn

Ovaj program usklađen je sa najnovijim dostignućima i tendencijama u oblasti dizajna, zbog čega studentima donosi aktuelna i relevantna znanja. Odsek se sastoji iz četiri smera:

Produkt dizajn – zahvaljujući znanjima iz estetike, tehnologije, materijala i plastike, naučićete kako da date svoj pečat dizajnu nekog brenda, ambalaže, knjige ili bilo kojih drugih proizvoda.

Vizuelne komunikacije – spojte svoje ideje, umetnost i moderno izražavanje i znaćete kako da kreirate moćne poruke bez reči koje će snažno uticati na svet.

FSU
foto: Promo

Art-direkcija i koncept dizajn – onima koji žele da spoje svoju kreativnost i preduzetnički duh ovaj smer pruža znanja neophodna za uspešno rukovođenje art-projektima i kreiranje vizuelnih identiteta i javnih nastupa.

Dizajn enterijera – usavršavanje iz ove oblasti učiniće od vas osobu zbog koje prostori u kojima ljudi borave postaju prostori budućnosti. Upotrebite svoja znanja i talenat za ulepšavanje najrazličitijih prostorija i budite zapamćeni po svom jedinstvenom stilu.

Slikarstvo

Na smeru Likovne umetnosti klasično obrazovanje biće nadograđeno upoznavanjem sa multimedijom, novim formama i kanalima umetničkog izražavanja. Ovladaćete čitavim spektrom formi i njihovog plodonosnog ukrštanja: od bodiarta i slikarstva, preko vajarstva i performansa, do grafike i stritarta.

Svet umetnosti čeka na vas

Master program na Fakultetu savremenih umetnosti omogućava vam da proširite svoje umetničke i kreativne vidike, steknete vredna akademska znanja i dragoceno iskustvo pod vođstvom naših dokazanih i uspešnih umetnika.

Uz najsavremenije uslove školovanja, korišćenje moderne savremene tehnologije i mogućnost sticanja Adobe i Autodesk sertifikata, veoma brzo ćete postati priznati umetnik ili traženi stručnjak u oblasti kreativne industrije.

Iskoristite povlašćene cene školovanja i gradite svoj put uspeha i umetnosti.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track