CITATI WEB DIZAJNERA: Evo šta o poslu kažu eksperti
Foto: Promo

Web dizajneri o web dizajnu

CITATI WEB DIZAJNERA: Evo šta o poslu kažu eksperti

Edukacija -

Od kada je industrija web razvoja porasla, eksperti u ovom svetu stalno dele svoje mišljenje. U ovoj praksi neki su ozbiljni i profesionalni, a drugi duhoviti i puni anegdota. Njihovi citati otkrivaju male i velike istine o životu dizajnera web sajtova. U nastavku pronađite inspirative i duhovite citate o web dizajnu.

web dizajn
foto: Promo

„Vaš web sajt je centar vašeg digitalnog ekosistema, poput prodavnice u kojoj je podjednako važno iskustvo koje se kreira za mušteriju čim kroči unutra, kao i njena percepcija kad napusti objekat."

Liland Dieno, zaposleni u digitalnom marketingu

web dizajn
foto: Promo

„Web sajt vas promoviše 24 sata, 7 dana u nedelji. Nijedan vaš zaposleni to ne radi."

Pol Kukson, autor, pesnik i performer

„Web sajt bez posetilaca je kao brod koji nestaje na horizontu."

web dizajn
foto: Promo

„Kupiti dobar web sajt nije trošak, već investicija."

Dr Kristofer Dajagdag, direktor kompanije Marketilink Web Solutions i autor

„Uspešan web sajt radi tri stvari: privlači prave posetioce; vodi ih kroz ključne usluge i proizvode koje nudite; preuzima kontakt-podatke za buduće građenje i negovanje odnosa."

Mohamed Saad, ekspert za digitalni marketing

„Ako mislite da je matematika teška, probajte web dizajn."

Pixxelznet, kompanija za digitalni marketing

web dizajn
foto: Promo

„Niko ne dolazi na vaš web sajt da bi se zabavio. Posetioci misle da imate odgovore na njihova pitanja. Sadržaj na web sajtu odgovara na ova pitanja."

Džej Ber, autor

web dizajn
foto: Promo

„Problem je što na većinu pitanja u web dizajnu nema tačnih odgovora (barem ne na ona važna). Ono što dobro funkcioniše jeste integrisani dizajn koji služi svrsi – pažljivo promišljen, dobro izveden i testiran."

„Sjajan web sajt bez funkcionalnosti je kao sportski automobil bez motora."

web dizajn
foto: Promo

„Ako želite sjajan web sajt, morate da testirate. Nakon što ste radili na web sajtu svega nekoliko nedelja, vi više ne možete da budete objektivni. Znate previše. Jedini način da saznate da li zaista funkcioniše jeste da ga testirate."

Stiv Krug, razvojni inženjer i autor više knjiga

Mnogi sjajni dizajneri i ajtijevci su svojim mislima doprineli popularizovanju ove industrije. Njihovi zaključci prevashodno dolaze iz iskustva rada na vlastitim projektima. Ako i sami želite da učite realizujući web sajtove i aplikacije, jednogodišnja obuka za web dizajnera pod vođstvom mentora je pravi izbor za vaš razvojni put. Pored sertifikata i znanja, po završetku ovog programa ćete imati portfolio razvijenih pilot-projekata. A verovatno i poneki originalni citat.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track