RUTINA ZA USPEH: Predlog dnevne rutine za osobe preduzetničkog duha koje žele da maksimalno iskoriste svaki svoj dan
Foto: Tim Edukacija

Za one koji rade na sebi

RUTINA ZA USPEH: Predlog dnevne rutine za osobe preduzetničkog duha koje žele da maksimalno iskoriste svaki svoj dan

Edukacija -

Zdrava ishrana, dovoljno spavanja, mnogo vode i redovan trening – svi ovi elementi podjednako su važni za zdrav život. Međutim, ključna za dobro zdravlje je redovnost. Morate kreirati svoju svakodnevnu rutinu i držati je se što je moguće više. Zato je potrebno da ovladate veštinama upravljanja vremenom koje će vam kao preduzetniku sigurno biti od koristi.

edukacija
foto: Tim Edukacija

Naravno, nema univerzalne formule i dosta toga je zasnovano na isprobavanju. Čejs Henderfit za one koji nemaju ideju nudi svoj dnevni program koji, sa malim dodacima, možete pronaći u nastavku.

5:30: buđenje

5:30 – 6:30: jutarnja rutina (tuširanje, doručak i slično)

6:30 – 7:30: teretana, džogiranje ili trening

7:30 – 10:30: rad na daljinu

11:00 – 14:00: sticanje novih veština ili rad iz kancelarije; studije za one koji idu u školu

14:00 – 15:00: odmor

16:00 – 18:00: rad na nezavršenim zadacima i kreiranje liste zadataka za sutra

18:00 – 20:00: sastanci sa klijentima

20:30: hlađenje

23:00: spavanje

edukacija
foto: Tim Edukacija

Naravno, ovaj predlog nije konačan i može se menjati i dopunjavati. Njegova svrha je da vam dâ ideju kakav bi mogao biti dnevni režim produktivne i zdrave osobe i motiviše vas da za sebe napravite nešto slično. Takođe, ova lista bi trebalo da vam pokaže da je moguće uskladiti posao i školovanje, kao i preduzetništvo i sticanje dodatnih veština. Sve to bi trebalo da vas ohrabri da uzmete stvari u svoje ruke i kreirate idealnu rutinu koja će vam dati mogućnost da unapredite kvalitet života.

edukacija
foto: Tim Edukacija

Sertifikovana obuka za preduzetnika u trajanju od godinu dana pomoći će vam u organizovanju poslovnog dela dnevnih obaveza. Ako upišete ovaj obrazovni program, možete uskladiti sticanje poslovnih veština sa pokretanjem biznisa. Pod vođstvom mentora, u svakodnevnoj komunikaciji, razvijaćete i doterivati svoj poslovni plan, čiju realizaciju i prilagođavanje možete započeti već nakon sastanka. Nakon godinu dana ne samo što ćete imati čelične radne navike, već i razrađen održivi biznis.

edukacija
foto: Tim Edukacija

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track