ITACADEMY I LINK GROUP ORGANIZUJU BESPLATAN ONLINE SEMINAR: Od nule do prvog klijenta
Foto: Promo

ITACADEMY I LINK GROUP ORGANIZUJU BESPLATAN ONLINE SEMINAR: Od nule do prvog klijenta

Edukacija -

ITAcademy i LINK group poslednjih 20 godina uspešnog poslovanja, posvećuju cilju da učine ljude uspešnijim. Pored kurseva za profesionalno usavršavanje i najtraženijih IT edukacija u regionu, ITAcademy i Centar za Razvoj Karijere ovoga puta organizuju besplatan online seminar na temu: “UI/UX dizajn – Od nule do prvog klijenta”.

Ovaj besplatan online seminar vodiće mlad i izuzetno perspektivan dizajner, Nikola Tripković, čiji je rad prepoznat od strane svetskih kompanija Apple i Samsung.

Kako je velika potražnja upravo za User Interface (UI) i User Experience (UX) dizajnerima, svi zainteresovani će, između ostalog, imati priliku da:

Promo
foto: Promo
  • Nauče kako da dođu do kvalitetnih klijenata i izbegnu početničke greške
  • Dobiju nova znanja u vezi digitalne industrije, pomoću kojih će i sami moći da postignu značajan dizajnerski uspeh.
  • Čuju Nikolin razvojni put od studenta prava do uspešnog UI/UX dizajnera, edukatora, vlasnika platforme “Nauči dizajn” i preduzetnika

Seminar će biti održan u prostorijama kompanije LINKgroup (Cara Dušana 34, Zemun) 5. novembra, s početkom u 11 časova, dok je za čitaoce kurir.rs obezbeđena mogućnost praćenja seminara putem LIVE streama.

Ukoliko želite savete i informacije o dizajnu iz “prve” ruke, koje ćete moći da primenite na sopstvenu karijeru istog dana, prijavite se putem sajta na online seminar, i saznajte kako Vaš rad da bude odobren u svetskim kompanijama poput Apple-a i Samsunga.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track