ALATI ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA: Ovo je 5 najboljih HR alata na tržištu
Foto: Tim Edukacija

Koriste ih najuspešnije firme

ALATI ZA UPRAVLJANJE LJUDSKIM RESURSIMA: Ovo je 5 najboljih HR alata na tržištu

Edukacija -

Upravljanje ljudskim resursima je sastavni deo svake organizacije. Pejzaž HR tehnologije je znatno evoluirao i sada na tržištu postoje brojni alati koji pojednostavljuju HR procese i poboljšavaju produktivnost tima.

Link Objava
foto: Tim Edukacija

HR alati se obično koriste za automatizaciju i pojednostavljenje procesa kao što su regrutovanje, prijem, upravljanje radnim učinkom i angažovanje zaposlenih.

U nastavku teksta ćete pročitati koji su najatraktivniji HR alati koji vam mogu pomoći da podignete svoje poslovanje na viši nivo i da u svakom trenutku imate kvalitetan kadar koji će vas u tome podržati.

Workday

Workday je sveobuhvatni sistem upravljanja ljudskim resursima koji pomaže organizacijama da automatizuju svoje HR procese. Pruža čitav spektar funkcija za upravljanje podacima o zaposlenima, praćenje radnog vremena, administraciju posebnih beneficija, prustup platnim spiskovima i vođenje talenata.

Link Objava
foto: Tim Edukacija

Intuitivni korisnički interfejs i mobilna aplikacija omogućavaju lak pristup informacijama o ljudskim resursima, dajući zaposlenima mogućnost da u svakom trenutku pregledaju svoje podatke i zadatke i upravljaju njima sa bilo kog mesta. Pored toga, mogućnosti analize i izveštavanja pružaju uvid u trendove omogućavajući organizacijama da donose prave odluke i poboljšaju ukupnu efikasnost.

BambooHR

BambooHR je softver prilagođen korisniku, dizajniran za mala i srednja preduzeća. Nudi niz funkcija koje pomažu organizacijama da upravljaju svojim procesima, uključujući praćenje kandidata, prijem, upravljanje učinkom i administraciju beneficija. Kao i Workday, alat takođe ima intuitivni korisnički interfejs koji olakšava navigaciju i prilagođavanje specifičnim potrebama organizacije.

Link Objava
foto: Tim Edukacija

Uz BambooHR, menadžeri mogu brzo pristupiti informacijama o zaposlenima, pratiti zahteve za slobodne dane i upravljati naknadama. Platforma takođe sadrži mobilnu aplikaciju za pristup na daljinu i pruža robusne mogućnosti izveštavanja i analitike.

Zenefits

Zenefits je još jedan sveobuhvatni softver za upravljanje ljudskim resursima sa velikim brojem funkcija koje kompanijama pomažu da pojednostave svoje procese. Uz Zenefits, organizacije mogu da uproste svoj platni spisak, administraciju, praćenje slobodnih dana i još mnogo toga.

Platforma je dizajnirana imajući na umu jednostavnost za korisnika i dodatno nudi mobilnu aplikaciju. Zenefits takođe dolazi sa onlajn prodavnicom u kojoj zaposleni mogu da kupe zdravstveno osiguranje i druge pogodnosti. Pored toga, platforma nudi niz integracija sa eksternim softverima, omogućavajući organizacijama da prilagode svoje HR operacije u skladu sa svojim specifičnim potrebama.

SAP SuccessFactors

Ovaj sistem upravljanja ljudskim resursima, namenjen velikim kompanijama, pruža širok spektar funkcija koje pomažu organizacijama da upravljaju svojim procesima. Sa ovim alatom organizacije mogu da upravljaju performansama i ciljevima, planiranjem karijernog razvoja i analitikom zaposlenih. Softver nudi niz alata koji pomažu organizacijama da prate i mere učinak zaposlenih i pružaju stalne povratne informacije.

Kazoo

Platforma za iskustvo zaposlenih kroz veliki broj funkcija pomaže organizacijama da upravljaju svojim procesima i poboljšaju angažovanje tima. Uz ovaj alat, organizacije mogu da upravljaju učinkom, nagrađivanjem truda, podsticanjem i povratnim informacijama na jednoj centralizovanoj platformi, koja je dizajnirana da poboljša produktivnost i zadržavanje zaposlenih stvaranjem pozitivnog i podsticajnog radnog okruženja.

Link Objava
foto: Tim Edukacija

Kazoo nudi i funkcije poput ankete o opštoj atmosferi, pulsu tima, ali i alate za praćenje ciljeva. Pored toga, kroz svoju mobilnu aplikaciju, ova platforma omogućava niz integracija za povezivanje sa ostalim programima i sistemima koje koristite. Sve u svemu, Kazoo je moćan HR alat koji može pomoći organizacijama da poboljšaju angažovanje, produktivnost i zadržavanje zaposlenih.

HR industrija je atraktivno i dinamično polje koje nudi mnoštvo mogućnosti za profesionalce koji žele da izgrade karijeru. Kako procesi ljudskih resursa postaju složeniji i vođeni tehnologijom, važnije je nego ikada imati odgovarajuće obrazovanje i iskustvo da biste uspeli u ovoj industriji.

Najbolji HR alati na tržištu su dizajnirani da pomognu organizacijama da pojednostave svoje HR procese, poboljšaju angažman zaposlenih i podstaknu rast poslovanja. Međutim, da bi u potpunosti iskoristili ove alate, HR profesionalci moraju imati dobro razumevanje principa i praksi ljudskih resursa. Zato upišite sertifikovanu obuku za upravljanje u ljudskim resursima i opremite se znanjima koja će vam biti neophodna za napredovanje.

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track