FAKULTET DRUŠTVENIH NAUKA SLAVI ROĐENDAN! Prijavi se do kraja juna i iskoristi veliki popust na školarinu
Foto: Shutterstock

FAKULTET DRUŠTVENIH NAUKA SLAVI ROĐENDAN! Prijavi se do kraja juna i iskoristi veliki popust na školarinu

Edukacija -

Studirajte u savremenim uslovima u moderno opremljenom prostoru na Novom Beogradu. Prijavite se po promotivnoj rođendanskoj ceni do kraja juna i zauzmite svoje mesto na vreme!

Tokom studiranja na Fakultetu društvenih nauka imaćete priliku da se obrazujete po najatraktivnijim i najpopularnijim studijskim programima, koji predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, informaciono komunikacionih i komunikoloških naučnih disciplina u kojoj sinergija pojedinačnih disciplina rezultira u dodatoj vrednosti, novim i inoviranim znanjima i kompetencijama.

Fakultet društvenih nauka, FDN
foto: FDN/Saša Džambić

Obrazovni programi osnovnih akademskih studija objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja u područjima informacionih tehnologija, ekonomije i digitalnih medija i komunikacija neophodnih za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista, komunikologa i inženjera informacionih tehnologija.

Savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje vam je stalno dostupna, a praksu ćete obavljati u najboljim medijskim i privrednim organizacijama.

STUDIJSKI PROGRAMI NA KOJE MOŽETE OSTVARITI ROĐENDANSKI POPUST DO KRAJA JUNA:

OAS Ekonomija

2.000€ 1.200€ na 12 rata

OAS Digitalni mediji i komunikacije

2.000€ 1.200€ na 12 rata

OAS Informacione tehnologije

2.000€ 1.200€ na 12 rata

Na studijskom programu Ekonomija, studenti će biti u mogućnosti da ovladaju različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije, odnosno steknu znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala.

Studijski program Digitalni mediji i komunikacije je kvalitetan odgovor na eru digitalizacije u ovom segmentu ljudskih aktivnosti. Program pruža studentima mogućnost da steknu znanje i kompetencije za uspešno oblikovanje informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Studijski program Informacione tehnologije je interdisciplinarni program koji ima za cilj da studentima pruži znanja kako iz oblasti informacionih tehnologija tako i iz oblasti društveno humanističkih nauka i time razvije kod studenata neophodne praktične veštine za aktivno korišćenje informacionih tehnologija u digitalnom poslovnom okruženju

Fakultet društvenih nauka, FDN
foto: FDN/Saša Džambić

Pored osnovnih, na raspolaganju su vam i Master akademske studije Ekonomije, Digitalnih medija i komunikacija i Menadžmenta.

Specijalan rođendanski popust FDN nudi studentima koji prelaze sa drugih fakulteta:

OAS Ekonomija

2.000€ 960€ na 12 rata

OAS Digitalni mediji i komunikacije

2.000€ 900€ na 12 rata

OAS Informacione tehnologije

2.000€ 960€ na 12 rata

Fakultet društvenih nauka je takođe odličan izbor ako ste zaposleni, budući da je studiranje tokom rada potpuno usklađeno sa vašim poslovnim obavezama.

Sve informacije o studijskim programima na koje možete ostvariti rođendanski popust do kraja juna pronađite OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track