KAKO DO ŠKOLOVANJA NA NAJBOLJIM SVETSKIM UNIVERZITETIMA: Značaj međunarodnih diploma u obrazovanju vašeg deteta
Foto: Tim Edukacija

KAKO DO ŠKOLOVANJA NA NAJBOLJIM SVETSKIM UNIVERZITETIMA: Značaj međunarodnih diploma u obrazovanju vašeg deteta

Edukacija -

Mnogi roditelji imaju san da njihovo dete jednog dana stupi na tlo nekog od najboljih svetskih univerziteta, da tamo nastavi svoje školovanje i kasnije izgradi karijeru u globalnom okruženju. Ta želja se često javlja kao rezultat težnje ka sticanju kvalitetnog obrazovanja, ali i želje da njihovo dete nastavi da živi i radi na međunarodnom nivou. No, kako doći do tog cilja? Koji su najbolji i najsigurniji načini da se ostvari ovakav san? Pomoći ćemo vam da pronađete odgovor.

Rane odluke su veoma važne: Kako da odaberete pravu školu za svoje dete

Izbor srednje škole za vaše dete nije samo odluka o tome gde će provesti nekoliko godina svog života. To je odluka koja oblikuje njegovu budućnost. Vašem detetu potrebna je škola koja će biti u skladu s njegovim potrebama, koja će mu omogućiti da stekne znanja i veštine koji su neophodni za život i rad u 21. veku.

Najvažnije je da vaše dete na kraju školovanja dobije potvrdu svog uspeha u vidu diplome koja će mu omogućiti da školovanje nastavi gde god poželi. A za to su potrebne internacionalne diplome, koje su priznate na globalnom nivou i koje otvaraju vrata najprestižnijih svetskih univerziteta. Upravo takve diplome vaše dete može steći u International Schoolu u Beogradu, gde se obrazovanje odvija na visokom nivou i prati svetske trendove.

Cambridge i IB diplome International Schoola otvaraju vrata najboljih univerziteta

International School je škola za više razrede osnovne škole i srednja škola koju su Univerzitet u Kembridžu, obrazovna organizacija International Baccalaureate i Ministarstvo prosvete akreditovali, tj. ovlastili za sprovođenje programa. Akreditacija je garant kvaliteta i još jedan dokaz da se u International Schoolu sprovodi najkvalitetnija nastavna praksa po najsavremenijim i svetskim standardima.

Link Group
foto: Tim Edukacija

U International Schoolu učenici imaju priliku da steknu prestižne Cambridge i IB diplome. Ove diplome su izuzetno cenjene u svetu obrazovanja i otvaraju vrata najboljih univerziteta širom sveta. One ne samo da garantuju internacionalni uspeh i veću prohodnost ka svetskim univerzitetima već su i potvrda da učenici poseduju znanja i veštine koji su važni za njihovo obrazovanje u budućnosti.

Cambridge International program kreiran je direktno u Cambridge centru za međunarodne ispite i ispunjava najviše obrazovne standarde. Pažljivo je osmišljen i istovremeno prilagođen različitim nivoima znanja, potrebama i mogućnostima učenika.

Za IB Diploma program u International Schoolu se najpre odlučuju učenici koji sebe u budućnosti vide na studijama u Sjedinjenim Američkim Državama. Istraživanja potvrđuju činjenicu da učenici koji su se školovali po IB programu imaju više od dva puta veću šansu da pohađaju neki od 20 najboljih univerziteta nego prosečan A Level učenik.

Da dođu do ovih diploma učenicima će pomoći posvećeni profesori, koji su stručnjaci u svojim oblastima i koji svojim mentorstvom omogućavaju učenicima da maksimalno razviju svoje potencijale. U International Schoolu nastava je interdisciplinarna, interaktivna i kreativna, a odvija se isključivo na engleskom jeziku, čime se učenici pripremaju za globalno okruženje. Školovanje u ovoj školi stvara buduće građane sveta, jer se poseban akcenat stavlja na razvoj kritičkog mišljenja, kreativnosti i samostalnosti.

Danas, više nego ikad pre, važno je gledati unapred i osigurati svom detetu priliku da postane deo globalnog sveta. International School pruža tu priliku kroz kvalitetno obrazovanje, sticanje međunarodnih diploma i pripremu za svet koji je sve više povezan.

Pozivamo vas da se prijavite i omogućite svom detetu da ostvari svoj san. Dođite u International School i zajedno sa nama kreirajte budućnost u kojoj će vaše dete biti lider spreman za izazove i uspehe koji ga čekaju.

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track