ISKORISTITE SJAJNU PRILIKU DA POSTANETE SYSTEM ADMIN: Veliki popust na ITAcademy važi još samo danas
Foto: Tim Edukacija

ISKORISTITE SJAJNU PRILIKU DA POSTANETE SYSTEM ADMIN: Veliki popust na ITAcademy važi još samo danas

Edukacija -

Velika ITAcademy akcija povodom Dana system admina traje još samo danas i omogućava vam da uz uštedu do čak 900 € započnete školovanje na odseku Administration.

I ovog poslednjeg petka u julu ceo svet je proslavio SysAdmin Day. Administratori, heroji modernog doba, s punim pravom zaslužuju svoj dan u godini, jer nam tokom preostala 364 dana prvi priskaču u pomoć kad god imamo neki problem sa tehnologijom, koja je svuda oko nas.

SysAdmin Day, ITAcademy
foto: Tim Edukacija

Ako niste znali, sistem administratori su među najplaćenijim i najtraženijim stručnjacima iz IT sektora. To ne treba da vas čudi, jer, na kraju krajeva, čak ni programeri ne mogu da funkcionišu bez njih.

Naime, poslovanje bilo koje ozbiljne kompanije, pa čak i malih i srednjih preduzeća, danas ne može da se zamisli bez korišćenja računara i modernih uređaja. Kada vam baguje internet ili ne radi računar ili se zaglavite sat vremena u pošti čekajući u redu zbog problema zvanog „pao nam je sistem”, administratori su ti koji rešavaju sve vaše probleme i brige. Sistem administratorima možete da zahvalite i što neki haker još uvek nije upao na sve vaše onlajn-naloge i što vam štampač i telefoni rade bez problema.

Zbog svih stvari koje obavljaju, ovi stručnjaci zaslužili su status nezamenljivih i veoma plaćenih IT eksperata. Sada je pravo vreme da postanete jedan od njih!

Idealna prilika za sve one koji žele da postanu system admini

Akcija u čast sistem administratora na ITAcademy traje još samo danas! To znači da popust do čak 900 € za pohađanje najsavremenije obuke za admina možete iskoristiti jedino ako požurite.

Sa ITAcademy ističu da je većina mesta na odseku Adiministration već zauzeto. Zato, ako ste razmišljali o tome da postanete jedan od najvažnijih IT stručnjaka, bez kojih teško da bi funkcionisao digitalni svet koji danas poznajemo, iskoristite ovu sjajnu priliku i rezervišite svoje mesto što pre!

SysAdmin Day, ITAcademy
foto: Tim Edukacija

Na ITAcademy možete izabrati jedan od tri jednogodišnja programa za sistem administratore: Network Administration, Microsoft Administration ili Linux Administration. Svaki od programa prilagođen je i apsolutnim početnicima, a vode ih iskusni sistem administratori, te će vas pripremiti za posao u ovoj oblasti.

Nastavu je moguće pratiti u učionicama ITAcademy u Beogradu ili u onlajn-varijanti, preko najsavremenije platforme za učenje na daljinu, koja vam omogućava da pratite obuku iz bilo kog grada ili zemlje. Na kraju programa besplatno polažete za zvanična Microsoft, CompTIA, Cisco ili Linux Professional Institute zvanja i stičete kompetencije tražene u vodećim IT kompanijama i organizacijama.

Sve ovo, ističu iz ITAcademy, omogućiće vam da u savremenom poslovnom svetu radite brojne dobro plaćene poslove – od početnog nivoa administratora do vrhunskog sistemskog i mrežnog projektanta.

Pored kvalitetnog znanja, školovanje na ITAcademy pruža sve resurse za započinjanje uspešne karijere: mogućnost obavljanja stručne prakse, uspostavljanje kontakta sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere, program za razvoj ličnih i profesionalnih veština i usavršavanje stranih jezika kako biste svoje usluge mogli da ponudite klijentima širom sveta samo su neke od besplatnih beneficija koje vam obezbeđuje ITAcademy.

Prijavite se i započnite školovanje uz posebne uslove – još samo danas

ITAcademy akcija povodom Dana system admina traje još samo danas i omogućava vam da u tom periodu upišete neki od programa odseka Administration uz popust do čak 900 €!

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i zaboravite na probleme koje donose nezaposlenost i loše plaćeni poslovi. Postanite sistem administrator koji rešava brige svih nas i zasluženo ima svoj dan.

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track