POKLONITE SVOM BRENDU VRHUNSKI DIZAJN: ITAcademy DesignStudio tim će vam u tome pomoći – POTPUNO BESPLATNO!
Foto: Tim Edukacija

POKLONITE SVOM BRENDU VRHUNSKI DIZAJN: ITAcademy DesignStudio tim će vam u tome pomoći – POTPUNO BESPLATNO!

Edukacija -

Ako imate ideju, razvijate projekat, pokrećete startap, brendirate firmu ili želite da osvežite već postojeće rešenje – morate imati na umu da vrhunski dizajn igra ključnu ulogu u izgradnji identiteta i privlačenju i zadržavanju klijenata.

Dobra vest je ta da vam u izradi dobrog dizajnerskog rešenja, koje će vas istaći na tržištu, može pomoći ITAcademy DesignStudio tim:

  • Kroz rad sa najatraktivnijim alatima i tehnologijama za dizajn, polaznici ove poznate edukativne ustanove razvijaju praktične veštine koje su potrebne za stvaranje izuzetnih vizuelnih rešenja i svoje usluge poklanjaju vama!

Do izuzetnog dizajna za vaš brend u samo 2 koraka

ITAcademy odsek za dizajn i multimediju čine kreativci puni ideja, talentovani entuzijasti za dizajn, koji su uvideli perspektivnost (dizajnerske) IT sfere. Kako bi se na najbolji mogući način pripremili za svoje prve poslove, ITAcademy im obezbeđuje mogućnost da svoje praktično iskustvo steknu radeći za prave klijente, te sa nestrpljenjem iščekuju nove radne zadatke kojima posvećuju maksimalnu pažnju i stvaraju vanvremenska rešenja.

Tu na scenu nastupate vi! U samo dva koraka, bez troškova i u rekordnom roku, možete dobiti dizajnersko rešenje na koje ćete biti ponosni.

1.Stupite u kontakt sa DesignStudio timom za samo jedan minut

Bilo da ste multinacionalna kompanija ili startap, da su vam potrebni dizajn logotipa ili kataloga, kompletan vizuelni identitet, dizajn sajtova, montaža audio/video materijala – svoje rešenje možete potražiti od DesignStudio tima pismenim putem preko ove stranice. Potrebno je samo da popunite upit i odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.

Uostalom, dijapazon usluga koje možete dobiti je širok, a na ovoj stranici ćete pronaći deo spiska koji vam može biti od koristi. Nakon stupanja u kontakt sa DesignStudio timom, uložićete minimalno strpljenja i dobićete atraktivno rešenje!

2.Dobijate niz rešenja za svoj novi dizajn i birate ono koje vam najviše odgovara

Dobićete minimum 3 predloga za svoj novi dizajn, a na vama je da izaberete onaj koji vam najviše odgovara. A ono što je najbitnije – interakcija sa dizajnerima je opet samo vaš izbor! Ukoliko želite, možete biti uključeni u proces izrade rešenja, a ukoliko vam za tako nešto nedostaje vremena, projekat će voditi mentori, inače iskusni stručnjaci za dizajn.

  • I još nešto – korekcije i dorade izabranog rešenja su svakako dozvoljene. Nakon toga, ostaje vam da se publici pohvalite svojim novim vizuelnim identitetom i lansirate ga u etar!

Pogledajte fantastične projekte na kojima su polaznici ITAcademy Dizajn studija već radili

Rad u Dizajn studiju polaznicima ITAcademy omogućava da naučeno pretvore u praksu, obogate svoj CV i iskuse specifičnost rada za konkretne klijente, te da se na najbolji mogući način pripreme za tržište i buduće poslodavce. Evo i kako:

  • Tim mentora ITAcademy Dizajn studija je spona između polaznika i klijenta – oni dobijaju projekte od klijenata, a polaznici daju predloge rešenja. Ono rešenje koje najviše odgovara potrebama klijenta prelazi u realizaciju i voilànagrada je zadovoljni klijent koji polaznika može angažovati za buduće projekte ili čak stalno zaposlenje!
Link Group
foto: Tim Edukacija

Na taj način polaznici izrađuju najrazličitija rešenja (kompletni vizuelni identiteti, logotipi, dizajn brošure, ambalaže, sajtovi, kodiranje itd.), kako za multinacionalne kompanije tako i za startapove.

Pritom, baza klijenata za koje su polaznici ITAcademy već realizovali projekte uopšte nije mala i možete je pogledati na ovoj stranici. A klikom na ovaj link možete pronaći niz vesti o tome kako izgleda sama procedura izrade i odabira najboljeg rešenja.

Ako želite da samostalno unapredite sopstveni biznis, potrebno je da uložite manje od 12 meseci

Angažovanje tima stručnjaka koji će vam pomoći da unapredite sopstveni biznis, ukoliko ga imate, jeste efikasno rešenje. Međutim, da li ste razmišljali o tome koliko je vremena potrebno da uložite kako biste postali osoba koja radi za sebe?

  • Odgovor jeste – nešto manje od 12 meseci, ukoliko uložite dovoljno truda!

Pored toga što ITAcademy školuje buduće programere i administratore, ona je iznedrila niz perfektnih dizajnera, IT menadžera i pokretača sopstvenih projekata, koji danas odlično zarađuju zahvaljujući znanju koje su stekli. Ukoliko se usudite i uverite se i sami da je uz sveobuhvatnu i kvalitetnu obuku kompetentne veštine moguće steći za manje od 12 meseci, budite svesni da ne doprinosite samo rastu sopstvenog biznisa već i da ćete biti u stanju da svoje usluge ponudite klijentima širom sveta, poput polaznika ITAcademy Dizajn studija.

Podsećamo: Ukoliko vam je potrebno kvalitetno dizajnersko rešenje, kontaktirajte sa DesignStudio timom. U međuvremenu – razmislite o tome da postanete deo rastuće IT industrije. Upis nove generacije IT stručnjaka je u toku.

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track