Najnovije vesti

STARI GRAD PODRŽAO Srpsku naprednu stranku: Redovi za prikupljanje potpisa u Opštinskom odboru stranke
Foto: Opština Stari Grad

STARI GRAD PODRŽAO Srpsku naprednu stranku: Redovi za prikupljanje potpisa u Opštinskom odboru stranke

Izbori 2020
11:29h

Pred Srbijom su lokalni i parlamentarni izbori raspisani za 26. april, a šta od izbora žele i očekuju građani Starog grada bilo je jasno juče kada su vrata opštinskog odbora u 16h otvorena za prikupljanje potpisa podrške listi za predstojeće izbore.

Na stotine starograđana došlo je u prostorije Odbora na Trgu Republike da svojim potpisom podrži Srpsku naprednu stranku i njenog predsednika Aleksandra Vučića, kao i opštinske odbornike u istorijskoj borbi za opštinu Stari grad. Među njima je bilo i poznatih stanovnika ove beogradske opštine, a jedan od njih bio je i naš proslavljen glumac Svetislav Bule Goncić koji je izjavio da svojim potpisom želi da podrži, kako navodi „jednog od najvećih vizionara novije srpske istorije“.

foto: Opština Stari Grad

„ Ovo je jedna slobodna, demokratska zemlja u kojoj svako ima pravo na svoj izbor, a ja sam svoj izbor napravio. Ovaj izbor sam napravio i pružio podršku gospodinu Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci upravo iz tog razloga što smatram da je vizija koju on ima, a koju narod, narod Srbije, vrlo jasno i vrlo dobro prepoznaje“, rekao je Bule i dodao da se ovde ne radi više samo o politici, već o čitavoj budućnosti jedne zemlje.

foto: Opština Stari Grad

Podršku odboru, pored poznatih ličnosti, pružili su i naši najbolji stručnjaci, arhitekte, pravnici i lekari, među kojima je i istaknuti lekar i zamenik direktora Kliničko bolničkog centra „Dragiša Mišović“, dr. Moma Jakovljević, koji je povodom svog dolaska izjavio sledeće: „Posmatram situaciju, pošto sam malo stariji, dugo u Jugoslaviji, Srbiji, odrastao sam ovde na Starom gradu i divim mu se na neviđenoj energiji jer politički nas diže iz zemlje od koje su okretali glavu“. Doktor Jakovljević ujedno je i prvi na SNS listi na ovoj opštini.

foto: Opština Stari Grad

Legenda osamdesetih, autor i pevač Oliver Mandić podršku predsedniku i listi dao je u prisustvu svoje ćerke, simbolično u nadi za bolji kvalitet života mladih generacija na Starom gradu. Ovom prilikom Mandić je izjavio: „Pa zato što je Srbija moj život, predsednik je moj život, politika me ne interesuje, i kao stanovnik opštine Stari grad interesuju me moje komšije i sugrađani, ako može nešto da se uradi u našem zajedničkom interesu“, naveo je on.

1 / 11 Foto: Opština Stari Grad

Opština Stari Grad

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...