DRAGOMIR KARIĆ: Građani treba da izađu na izbore, bojkot je nerealan i ne donosi dobro onima koji ga propagiraju
Foto: BK TV

bojkot izraz nemoći i nedostatka ideja

DRAGOMIR KARIĆ: Građani treba da izađu na izbore, bojkot je nerealan i ne donosi dobro onima koji ga propagiraju

Izbori 2020 -

BEOGRAD - Zamenik predsednika Pokret Snaga Srbije - BK i narodni poslanik Dragomir J. Karić pozvao je građane da izađu na izbore 21. juna i ukazao na to da bojkot ne donosi dobro onima koji ga propagiraju. On kaže da je bojkot izraz nemoći i nedostatka ideja.

"Do čega treba bojkot da dovede? Da predsednik Vučić podnese ostavku da bi neko drugi preuzeo tu funkciju bez izbora? To je nerealno. Ako bojkotujete gubite i onu malu šansu da uđete u parlament", rekao je Karić na vršačkoj TV Lav, a prenosi u saopštenju Pokret Snaga Srbije - BK.

Naveo je da su oni koji pozivaju na bojkot doneli važeće zakone o izborima, kao i aktuelni poslovnik u Skupštini, a sada traže da se sve to menja, te da nije video njihov program i da on ne postoji.

Karić je istakao da Pokret Snaga Srbije - BK ostaje čvrsto u koaliciji sa SNS na republičkom nivou i da bi taj sporazum trebalo da bude poštovan i na lokalnom nivou.

Poručio je da Srbija nikada neće priznati takozvano Kosovo.

Smatra da je moguć suživot Srba i Albaca i da treba raditi i sarađivati na svim poljima, jer je to, navodi, u interesu i Srba i Albanaca.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track