BOJAN KOSTREŠ: Glas za UDS je glas za evropsku Srbiju
Foto: Printscreen/Youtube

pozvao građane da glasaju

BOJAN KOSTREŠ: Glas za UDS je glas za evropsku Srbiju

Izbori 2020 -

Bojan Kostreš, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i Ujedinjene demokratske Srbije pozvao je građane i građanke da glasaju za listu pod rednim brojem 7 jer se na njoj nalaze sve poltičke grupacije iz Vojvodine koje su za evropsku Srbiju.

Kostreš je u Novom Bečeju istakao da se Ujedinjena demokratska Srbija zalaže za ravnopravnu Vojvodinu u Srbiji koja je punopravna članica Evropske unije. - Mi želimo da se Vojvodina i Srbija nalaze u Evropskoj uniji. Vojvodina će biti ravnopravna u Srbiji i sastavni deo Evopske unije samo ako lista Ujedinjene demokratske Srbije, pod rednim brojem 7, ostvari dobar izborni rezultat na republičkim izborima - istakao je Kostreš.

Kostreš je pozvao građanke i građane Vojvodine da glasaju za listu Ujedinjene demokratske Srbije rekavši:

„Zbog toga pozivam građanke i građane Vojvodine da glasaju za Ujedinjenu demokratsku Srbiju, jer se sve relevantne političke grupacije koje dolaze iz Vojvodine, a zalažu se za njenu autonomiju, nalaze na ovoj listi“.

Na listi pod rednim brojem 7 nalaze se ljudi koji su se dokazali i u privatnom i u političkom životu, ali i mlade snage koje su spremne da se bore za građansku, demokratsku, evropsku Srbiju i bolji život svih njenih građana.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track