SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRIZNAO DEBAKL NA IZBORIMA: Kampanja koju smo vodili u budućnosti će se izučavati kako ne treba raditi
Foto: AP Photo/Marko Drobnjakovic

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PRIZNAO DEBAKL NA IZBORIMA: Kampanja koju smo vodili u budućnosti će se izučavati kako ne treba raditi

Izbori 2020 -

Ne bismo imali šta da slavimo ni da smo osvojili osam odsto, rekao je Trifunović

BEOGRAD - Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je večeras da će se kampanja koju je njegova politička opcija vodila, u budućnosti "izučavati kako ne treba" raditi, ali da će ta stranka da se bori za "ozdravljenje Srbije".

On je na konferenciji za medije po zatvaranju biračkih mesta na kraju današnjih izbora u Srbiji kazao da "ne bi imali šta da slave" i da je PSG osvojio osam odsto glasova, "isto kao i sad".

"Kampanja je otišla na entuzijazam i ludilo... 90 odsto ljudi u PSG-u se nikada nije bavilo politikom. Borićemo se do kraja da ozdravimo Srbiju koja je jako bolesno društvo", kazao je Trifunović.

Prema podacima koje je izneo, na izbore je izašlo 47 odsto glasača, odziv je u Beogradu bio oko 38 odsto, a nevažećih listića čak 4,2 odsto.

"To znači da su bojkot i korona odneli oko šest odsto glasova (u odnosu na prethodne izbore)", procenio je Trifunović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track