Najnovije vesti

MARKO ĐURIĆ: Petroviću i Zelenoviću neće biti dozvoljeno da kidnapuju Šabac i njegove građane
Foto: Nemanja Nikolić

POKUŠAJ IZBORNE KRAĐE

MARKO ĐURIĆ: Petroviću i Zelenoviću neće biti dozvoljeno da kidnapuju Šabac i njegove građane

Izbori 2020

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je danas da ta stranka i građani neće ćutke preći preko pokušaja izborne krađe u Šapcu i posegnuće za svim institucionalnim, demokratskim i pravnim sredstvima kako bi se sprečilo prekrajanje volje birača.

"Kako bismo sprečili da Gradska izborna komisija i njeni nalogodavci Dušan Petrović i Nebojša Zelenović ponište volju birača - a voljom birača izgubili su sa 12.000 glasova razlike", naveo je Đurić u saopštenju.

On je istakao da na sam dan izbora niko od posmatrača nije imao primedbe na tok izbornog procesa u Šapcu, kao i da su članovi Zelenovićevih biračkih odbora potpisali zapisnike.

"Jasno je da je ovde reč o očajničkom pokušaju da lokalna oligarhija preinači sopstveni izborni debakl, međutim Petroviću i Zelenoviću neće biti dozvoljeno da kidnapuju Šabac i njegove građane. Šapčani su ubedljivom većinom odlučili da svrgnu korumpiranu vlast Petrovića i Zelenovića i Srbija ne bi bila demokratska zemlja ukoliko bi dozvolila da oni budu jači od volje građana", naveo je Đurić.

Kako je rekao, predsednik Aleksandar Vučić i SNS su probudili kod građana samopoštovanje i volju da se bore za bolju budućnost svoje dece, i nema tog "političkog nasilnika" koji će moći da stane na put narodnoj volji.

"Srbija neće dozvoliti da u njoj demokratiju ruše razvlašćeni lokalni moćnici, bez obzira na to ko ih savetuje i podržava u takvim suludim antidržavnim radnjama", dodao je Đurić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...