SNS ŠTITI VOLJU ŠAPČANA OD LOKALNIH DESPERADOSA: Zelenović i Petrović suspenduju demokratiju!
Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić

KRAĐA, NEPOTIZAM I ZASTRAŠIVANJE

SNS ŠTITI VOLJU ŠAPČANA OD LOKALNIH DESPERADOSA: Zelenović i Petrović suspenduju demokratiju!

Izbori 2020 -

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić poručio je da će Srpska napredna stranka uraditi sve kako bi se izborna volja građana Šapca zaštitila od lokalnih desperadosa Nebojše Zelenovića i Dušana Petrovića, koji nakon što su izgubili izbore u ovom gradu, žele da ponište volju birača, ali i zakon i demokratiju.

"Dosadašnja vlast u Šapcu, pokazala je poništavanjem izbora u ovom gradu, po kom principu vladaju četiri godine. Krađa, nepotizam i zastrašivanje su njihovi mehanizmi i oni su to primenili i sada kada su izgubili izbore sa gotovo 12.000 glasova manje od Srpske napredne stranke", rekao je Jovičić.

Prema njegovim rečima, SNS neće dozvoliti da tajkuni koji su pustošili Srbiju u dresovima Demokratske stranke, sada po istom modelu uz pomoć svojih potkupljenih članova Gradske izborne komisije, prave budalama desetine hiljada gradjana Šapca.

"Niko nije lud, građani Šapca nisu slepi i videli su šta se događalo u ovom gradu protekle četiri godine. Zato su Zelenović i mafija oko njega kažnjeni na izborima i sada uz pomoć svojih korumpiranih kadrova pokušavaju da suspenduju volju birača. To im neće uspeti, jer Srpska napredna stranka uputila je žalbu Upravnom sudu", poručio je Jovičić.

On je istakao da će se svim pravnim i zakonskim sredstvima boriti da bi sprečili pokušaj najveće izborne kradje u poslednjih dvadeset godina.

Kurir.rs Foto: Zorana Jevtić, Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track