VUČIĆ NA PREDIZBORNOM SKUPU U MEROŠINI: Srbija neće u NATO, narednih dana biće predstavljeno novo naoružanje
Foto: screenshot Vesti

početak sns kampanje

VUČIĆ NA PREDIZBORNOM SKUPU U MEROŠINI: Srbija neće u NATO, narednih dana biće predstavljeno novo naoružanje

Izbori 2022. -

Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornom skupu u Merošini da Srbija neće ući u NATO i najavio predstavljanje novih naoružanja.

– Mi imamo svoju stolicu, jednu, jedinu stolicu Srbije koju volimo više od svega, više od svih. Posle godina užasnih uslova došli smo do toga da je Kosovo i Metohija u sastavu Srbije. Nama je ostavljen vruć krompir da moramo da priznamo nezavisnost Kosova, a mi smo radili polako i tiho i čuvali naš narod i kao što ste videli nije bilo ratova. A onima koji se danas, koji se dobro sećaju 1999. godine, poručuju da se nikad ne zna da li hoćemo u NATO! Ja im poručujem da neće narod Srbije u NATO, narod Srbije voli svoju vojnu neutralnost i svoju vojsku, narod Srbije hoće da sami čuvamo svoje nebo, hoće da imamo snažnu vojsku - poručio je predsednik naprednjaka.

Aleksandar Vučić, Merošina
foto: screenshot Vesti

Kako kaže, narednih dana će biti predstavljeno novo naoružanje, jedno od najjačih na svetu i ističe da Srbija nikada neće biti lak plen.

- I odmah da vas obradajem za nekoliko dana ćete videti koliko je Srbija važnija i nikad Srbija više neće biti lak plen. Obradovaćemo vas nekim novim sistemima. Srbija nikome neće dozvoliti da mu tu slobodu ugrozi – istakao je predsednik Vučić.

SNS je danas počela kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, raspisane za 3. april, skupom u Merošini na stadionu Fudbalskog kluba “Rad”.

Skupu su prisustvovali direktorka Instituta za onkologiju dr Danica Grujičić, matematičar Stojan Radenović, koji je drugi na listi SNS za republičke izbore, direktorka Instituta za Jelena Begović, direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković, koje su takođe na listi naprednjaka, a tu su i funkcioneri stranke Ana Brnabić, Maja Gojković,Siniša Mali, Nikola Selaković, Darko Glišić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja