15:52

MOVSESIJAN: Izlaznost će odrediti pobednike izbora u Srbiji ŠORMAZ: Movsesijan bi imao veće šanse na izborima nego Boris Tadić

izbori 2022

MOVSESIJAN: Izlaznost će odrediti pobednike izbora u Srbiji ŠORMAZ: Movsesijan imao veće šanse na izborima nego Boris Tadić

Izbori 2022. -

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je da će izbore za predsednika Srbije raspisati sutra i da će oni biti održani istovremeno sa parlamentarnim i lokalnim izborima 3. aprila.

Predizborna kampanja u Srbiji zvanično je počela pre dve nedelje kada su raspisani lokalni i parlamentarni izbori, a da li je za očekivati da bude burna? Mesec dana uoči glasanja polako se naziru i teme koje će očigledno biti okosnica ovogodišnjeg predizbornog programa. Da li su to ujedno i pitanja kod kojih su izvesni i najveći okršaji? Da li već sada svaki politički pol servira upravo ono pitanje koje smatra svojim najvećim adutom i kojim će pokušati da pobije konkurenciju? A mi jutros postavljamo pitanje - koji su najveći aduti SNS-a i Nove stranke? Predstavnici ove dve stranke, Dragan Šormaz i Ares Movsesijan, bili su gosti jutarnjeg programa na Kurir televiziji.

izbori
foto: Kurir Televizija

- Nema bojkota, to je dobro. Predsednik Vučić je nekoliko puta rekao da ne zna da će biti kandidat. Ne verujem da može da odbije 100% članstva Srpske napredne stranke - rekao je Dragan Šormaz za Kurir televiziju.

Kada govorimo o opoziciji Šormaz daje prednost Aresu Movsesijanu u odnosu na Borisa Tadića.

- Mislim da bi kolega Movsesijan imao veće šanse na izborima nego Boris Tadić - rekao je Šormaz.

Aris Movsesijan misli da će izlaznost biti veća.

izbori
foto: Kurir Televizija

- Izlaznost će odlučivati o svim rezultatima i o predsedničkim i o parlamentarnim izborima. Ono što ja dobijam kao informaciju je da su ljudi zanteresovani više za izbore. Koliko je to, saznaćemo 3. uveče - rekao je Movsesijan za Kurir televiziju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37

SANDRA BOŽIĆ O MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: SNS oseća odgovornost prema građanima, izbori moraju da imaju dobre uslove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track