GARANT BEZBEDNOSTI I RAZVOJA SRBIJE: Bakić i Pastor podržali kandidaturu Aleksandra Vučića
Foto: Grad Subotica/Strahinja Babović

odgovoran i mudar

GARANT BEZBEDNOSTI I RAZVOJA SRBIJE: Bakić i Pastor podržali kandidaturu Aleksandra Vučića

Izbori 2022. -

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i predsednik Skupštine grada Subotice dr Balint Pastor dali su danas potpise podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije. Uz konstataciju da je odziv građana veliki, Bakić je, obraćajući se medijima, istakao da je to upravo zbog toga što je Srpska napredna stranka kandidovala jednog od najodgovornijih, najmudrijih i najboljih lidera i državnika koje je Srbija ikada imala i ima.

- Kada kažete Aleksandar Vučić onda mislite na rezultate i uspehe svih ovih godina koje Srbija postiže u svim oblastima. Zajednički rad nas je krasio prethodnih godina, dela a ne prazne priče, kao i razgovori sa građanima, slušanje i rešavanje njihovih problema. Zato pozivam građane da glasaju za Aleksandra Vučića, garanta nacionalnih i državnih interesa, političke mirnoće i bezbednosti Srbije, njenog ekonomskog razvoja, budućnosti naše dece. Zato što je najbolji! - naglasio je Stevan Bakić.

Balint Pastor je kazao da je Aleksandar Vučić kandidat i Saveza vojvođanskih Mađara (SVM), kao i svih drugi stranaka koje su činile vladajuću većinu.

- Prethodnih godina smo mogli da vidimo da je ono što smo se dogovorili sa Aleksandrom Vučićem u potpunosti bilo ispoštovano i kada je bilo reči o mađarskoj zajednici, i kada je reč o projektima u Subotici. SVM se godinama zalagao za sredstva za obnovu zgrade Narodnog pozorišta, a za vreme bivše vlasti Subotica ni dinara za to nije dobila.

Isto je bilo i sa izgradnjom ‘Ipsilon’ kraka. Iz tih razloga mi ćemo, kao i pre pet godina, podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, a SVM će prikupljati potpise podrške širom Vojvodine. Interes vojvođanskih Mađara je da Vučić ostane predsednik Srbije, Viktor Orban premijer Mađarske, a SVM ostvari dobar rezultat na parlamentarnim izborima - rekao je dr Balint Pastor.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track