SNS PREDALA POTPISE ZA KANDIDATURU VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE Brnabić: Naša politika je da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost
Foto: Beta/Miloš Miškov

SNS PREDALA POTPISE ZA KANDIDATURU VUČIĆA ZA PREDSEDNIKA SRBIJE Brnabić: Naša politika je da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost

Izbori 2022. -

Sprska napredna stranka predala je potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije, danas u 14 sati, u sedištu Republičke izborne komisije.

Kandidaturu su predali potpredsednica SNS Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić. Predstavnici SNS-a koji su doneli kutije sa potpisima građana su i svim damama u RIK-u, poklonili ruže, povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Sns, Potpisi, Overa Potpisa, predaja potpisa, predaja kandidature
foto: Beta/Miloš Miškov

Članovi Srpske napredne stranke, predvođeni Darkom Glišićem i Anom Brnabić, stigli su u 14 sati u sedište RIK.

- Danas smo ovde da predamo 154.888 potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Želim da zahvalim svima koji su satima čekali da daju svoj potpis podrške. Izvinjavam se svima koji su čekali a nisu bili u mogućnosti da potpisom podrže kandidaturu. Postoji značajan broj ljudi koji je čekao i želeo da da potpis a kojima smo morali da kažemo da nema vremena. Veliko izvinjenje i hvala svima na ogromnoj podršci i poverenju - rekla je potpredsednica SNS Ana Brnabić i dodala:

- Naš cilj je da napravimo istoriju. Istorijska ubedljiva pobeda u prvom krugu predsedničkih izbora. Naša politika je mir i stabilnost u ovim teškim vremenima. Da sačuvamo mir i obezbedimo stabilnost kako bi Srbija nastavila da pobeđuje.

1 / 14 Foto: Beta/Miloš Miškov

Predsednik SNS Aleksandar Vučić prihvatio je kandidaturu te stranke za predsednika Srbije na izborima 3. aprila.

Podsetimo, za samo sedam sati prikupljeno je više od 145.000 potpisa za kandidaturu Vučića za predsednika Srbije.

Vučić je kandidat i koalicije "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Njegovu kandidaturu za predsednika Srbije podržali su i SPS, Jedinstvena Srbija, Savez vojvođanskih Mađara...

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Vučića u Dubočici dočekalo 7.000 ljudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja