MATEMATIČAR RADENOVIĆ O ŽENAMA PRED SNS DAMAMA! I matematika je ženskog roda! Žene da slavimo svaki dan a ne samo danas (FOTO)
Foto: SNS

IZBORI 2022: Lista “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”

MATEMATIČAR RADENOVIĆ O ŽENAMA PRED SNS DAMAMA! I matematika je ženskog roda! Žene da slavimo svaki dan a ne samo danas (FOTO)

Izbori 2022. -

BEOGRAD - Lista “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” povodom Međunarodnog dana žena organizovala je skup posvećen ženama, na kome su govorili doc. dr Marija Zdravković, prof. dr Stojan Radenović, Irena Vujović, Nevena Đurić, Siniša Mali i Aleksandar Šapić.

Prema rečima dr Zdravković žene su odane, vredne i posvećene u svakom poslu, a u prilog tome je navela da su u oblasti zdravstva više zastupljene žene. Važno je što se na listama vodilo računa o zastupljenosti žena i dodala da je ponosna što se nalazi na listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”, naglasila je dr Zdravković.

Osmi Mart, sns, Dan žena
foto: SNS

Prof. Radenović je naglasio da žene slavimo svaki dan, ne samo danas i kao profesor matematike ističe da je i matematika ženskog roda. Žene su blago koje krasi ovaj svet i mi moramo da uradimo sve da im život načinimo lepšim i boljim, rekao je prof. Radenović.

Irena Vujović je istakla da žene u Srpskoj naprednoj stranci imaju veliku podršku i pomoć predsednika Vučića i dodala da upravo u Vladi danas imamo veliki broj žena na funkcijama, kao što imamo na čelu Vlade predsednicu Anu Brnabić, saopštio je SNS.

Osmi Mart, sns, Dan žena
foto: SNS

Nevena Đurić je podsetila da je iz Kruševca i dodala da su u njenom okrugu žene predsednice u većini opština, i da je to pokazatelj kako žene mogu da budu na odgovornim funkcijama i da dobro rade svoj posao.

Siniša Mali je naglasio da žene najbolje znaju šta znače i koliko su važni mir i stabilnost, i da zato podržavaju Aleksandra Vučića jer on to garantuje. Bez jakih žena nema ni jake Srbije, podvukao je Mali.

1 / 5 Foto: SNS

Šapić je govoreći o ženama naglasio da su one te koje daruju život i da je to najveći razlog za poštovanje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja