ŽENE BRINU O MIRU I STABILNOSTI KAKO SVOJE PORODICE, TAKO I SVOJE DRŽAVE: SNS skup povodom 8. marta (FOTO)
Foto: SNS

govorili vujović, šapić, mali...

ŽENE BRINU O MIRU I STABILNOSTI KAKO SVOJE PORODICE, TAKO I SVOJE DRŽAVE: SNS skup povodom 8. marta (FOTO)

Izbori 2022. -

Lista "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" povodom Međunarodnog dana žena organizovala je skup posvećen ženama, na kome su govorili doc. dr Marija Zdravković, prof. dr Stojan Radenović, Irena Vujović, Nevena Đurić, Siniša Mali i Aleksandar Šapić.

Žene su te koje vide dela, žene primećuju da se Srbija ubrzano razvija, žene brinu o miru i stabilnosti kako svoje porodice, tako i svoje države. Žene znaju da mir i stabilnost garantuje predsednik Aleksandar Vučić i zato mu pružaju podršku, poručili su učesnici skupa.

SNS, Aleksandar Šapić, Irena Vujović
foto: SNS

"Iako sve vreme govorimo o jednakosti i ravnopravnosti, ja mislim da mi nikada ne možemo biti ravnopravni sa ženama koje daju život svakom čoveku", rekao je prvi na listi "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" Aleksandar Šapić i dodao da je to vredno svake pohvale i zahvalnosti.

Prema Šapićevim rečima, svaki muškarac sve što u životu radi to čini da bi dobio naklonost žene.

"Sve što u životu radimo radimo zbog vas drage dame i naše dece. To ne treba nikada zaboraviti. Žena je osnov svake porodice, svakog snažnog društva i države, zato je žena osnov svakog snažnog naroda", poručio je Šapić.

SNS, Aleksandar Šapić, Irena Vujović
foto: SNS

Irena Vujović je podsetila da žene u Srpskoj naprednoj stranci imaju veliku pomoć i podršku od predsednika Aleksandra Vučića, te da je upravo on inicirao da se što veći broj žena aktivno uključi u politički život naše zemlje.

"Zato danas na važnim i odgovornim mestima imamo upravo žene, na čelu Vlade imamo ženu, brojna ministarstva i lokalne samouprave vode žene i to je sve zahvaljujući predsedniku Vučiću, koji je nama ženama ukazao poverenje".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja