08:03

PROF. BUJUKLIĆ OBJASNIO ZBOG ČEGA JE PRISTAO DA BUDE NA LISTI SNS

izbori 2022

PROF. BUJUKLIĆ OBJASNIO ZBOG ČEGA JE PRISTAO DA BUDE NA LISTI SNS Radikali podržali Vučićevu kandidaturu na predsedničkim izborima

Izbori 2022. -

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da da će ta stranka podržati kandidaturu predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, jer je to, kako je rekao, "interes naroda, a to znači i interes SRS".

Šešelj je u pisanoj izjavi naveo da SRS uglavnom na predsedničkim izborima ima svog kandidata, ali da "nacionalni interesi nekada zahtevaju da se odstupi od ustaljene prakse".

izbori 2022
foto: Kurir televizija

A Sprska napredna stranka predala je potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije, juče u 14 časova, u sedištu Republičke izborne komisije. Kandidaturu su predali potpredsednica SNS-a Ana Brnabić i predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić.

Za jutarnji program Kurir televizije o izborima govorili su prof.dr Miljko Ristić, kardiolog, kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda i prof. dr Žika Bujuklić, četvrti sa republičke liste Srpske napredne stranke.

izbori 2022
foto: Kurir televizija

- Razni studenti bili su na mojim predavanjima, ali kada vas jedan od studenata, lično pozove i pita da li ćete da podržite listu nemate šta da razmišljate, ja sam tu listu podržao i pre četri godine. To je ono "dela govore". Ja sam nešto koliko-toliko učinio da tim mladim ljudima otvorim taj put. I ja sam delom zaslužan za to. Dela govore i o onima koje podržite - rekao je prof. dr Žika Bujuklić, četvrti sa republičke liste Srpske napredne stranke.

Prof.dr Miljko Ristić, kardiolog, kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda istakao je da su radikali podržali Aleksandra Vučića u kandidaturi za predsednika Srbije.

izbori 2022
foto: Kurir televizija

- Ideja obe partije (SRS I SNS) je da se očuva jedinstvo naše Srbije, i da u aktuelnim dešavanjima nađemo zajednički jezik da bismo isplivali iz svega na najbolji mogući način. Mi ne hvalimo naše vođe, jer moramo, nego jer zaslužuju. Srpska radikalna stranka imala je sastanak i rešeno je da se predsednik Vučić podrži - rekao je prof.dr Miljko Ristić, kardiolog, kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

15:52

MOVSESIJAN I ŠORMAZ TVRDE DA RUSKA PROPAGANDA RADI NONSTOP U SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track