KANDIDATI ZA POSLANIKE SNS OBIŠLI GEOZAVOD: Ova zgrada je personifikacija najsavremenijeg projekra u Srbiji, Beograda na vodi
Foto: Printscreen

izbori

KANDIDATI ZA POSLANIKE SNS OBIŠLI GEOZAVOD: Ova zgrada je personifikacija najsavremenijeg projekra u Srbiji, Beograda na vodi

Izbori 2022. -

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" obišli su danas zgradu Geozavoda i naveli da je ona uvod u najsavremeniji projekat, projekat Beograd na vodi, te da zajedno simbolizuju ostvareni san o spuštanju Beograda na reke, ali i modernizaciji, razvoju i izgradnji prestonice.

Nataša Tasić Knežević je podsetila da je ova zgrada rekonstruisana 2014. godine i dodaje da je ona pokazatelj kako Srbija i Beograd danas napreduju.

SNS
foto: Printscreen

- Činjenica je da su kultura i turizam usko povezani, a upravo je Geozavod otvorio svoja vrata umetnicima da pokažu svoj talenat, ali i ljudima koji dolaze da posete Beograd. Dela govore, a zajedno možemo sve - rekla je Tasić Knežević.

Prema rečima Dejana Kesara Geozavod je jedan od simbola Beograda.

SNS
foto: Printscreen

- Simbol naše istorije, sadašnjosti, ali i budućnosti. Ova zgrada govori sama za sebe, još od 1905. godine kada je postavljena prva cigla, preko perioda Drugog svetskog rata, do danas kada je ona jedna od lepših zgrada u gradu. Zajedno sa građanima smo postigli dobre rezultate u prethodnim godinama i sa time želimo da nastavimo. Da bi Srbija i Beograd nastavili da se razvijaju neophodni su nam mir i stabilnost, a jedini koji to mogu da nam obezbede u ovom trenutku jesu Aleksandar Vučić i Srpska napredna strnka - zaključio je Kesar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track